Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da Simiç bombası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Simiç bombası!
A
a

Eskişehirspor yönetimi 1,87 boyundaki dev santrafor transferinde sona yaklaştı.

Sütiş Eskişehir
Akif Yer'in haberine göre Hırvat golcünün önümüzdeki hafta Eskişehir'e gelerek imza atacağı öğrenildi.

Eskişehirspor Teknik Direktörlüğe Fuat Çapa'yı getiren Siyah-Kırmızılı ekip Hakan Arslantaş ve Marko Milinkovic ile sözleşme imzalamıştı.

Şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurmak isteyen kulüp başkanı Halil Ünal , "Ligde gol krallığına oynayacak bir santrafor transfer edeceğiz" demişti. Aradığı golcüyü Endonezya'da bulan Es Es'e 30 yaşındaki Hırvat golcü Marko Simic ile prensip anlaşmasına vardı. Son iki sezonda 30 maçta 26 gol atan golcü oyuncunun teklife evet dediği ve önümüzdeki günlerde Eskişehir'e gelerek imza atacağı öğrenildi.Transfer gelişmeleri nedeniyle Simic'in bugün oynanan lig mücadelesinde kulübü tarafından maç kadrosuna alınmadığı da gelen bilgiler arasında.

Çok kulüp değiştirdi
NK Zagreb U-19 Takımı’nda futbol hayatına başlayan Marko Simiç, sırasıyla UFK Khimki, Daugava Daugavpils, NK Lokomotiva, NK Sesvete, Vasas FC, Ferencvárosi TC, Ferencvárosi TC, NS Mura, NK Inter Zapresic, Pordenone Calcio, Becamex Binh Duong FC, CLB bong da Dong Thap, Long An FC, Negeri Sembilan FA, Melaka United SA ve Persija Jakarta takımlarında forma giydi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Marmara kazim 6 Temmuz 2018 22:11

Ayni tas ayni hamam hic bisey beklemiyorum bi sezon

5 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi