Eskişehirspor'da şimdi de puan silme krizi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da şimdi de puan silme krizi!
A
a

Eskişehirspor transfer krizinden sonra şimdi de puan silme cezası ile karşı karşıya kaldı. 14 yeni transferine lisans çıkartamayan Eskişehirspor şimdi ise kulüp lisansı için girişimlere başlayacak. Kırmızı Şimşekler 27 Eylül tarihine kadar kulüp lisansı alamazsa puan silme cezası alacak. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da yeni bir lisans krizi yaşanmaya başlanıldı. Yeni transferlerine lisans çıkartamayan Kırmızı Şimşekler, şimdi ise kulüp lisansı almak için uğraş verecek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulüp lisansı alamayan kulüplere verilen 3 puan silme cezasını önlemek için, 27 Eylül tarihine kadar ek süre verildi. Siyah Kırmızılı yönetim şimdi ise bu cezanın gelmemesi için mesai başlayacak.

Kulüpten alacağı olan futbolcu, teknik adam, kulüp ve menajerden imza toplamaya çalışan Kırmızı Şimşekler bu süreçte sadece 43 kişiden imza alabilmişti. Yönetim
kalan 16 imza için şimdiden girişimlere başlamak zorunda. Yönetim, kalan kişilerden de imza almayı başarırsa hem puan silmenin önüne geçecek hem de ocak ayında başlayacak ikinci transfer ve tescil dönemi öncesi transfer tahtasını da açmış olacak.

Eskişehirspor için imza vermeyenler belli oluyor

Eskişehirspor, tam 16 kişinin imza vermemesi sonucunda 31 Ağustos’ta transfer tahtasını açamadı. Siyah Kırmızılı yönetim artık bu 16 kişi ile bir kez daha masaya oturup ya ödeme yapacak ya da muvafakat almaya çalışacak. 

16 kişiden henüz imza alamayan Eskişehirspor bu sorun yüzünden yeni transferlerine lisans çıkartamamıştı. Yönetime imza vermeyen 16 kişiden bazılarının ismi belli olmaya başlandı. Kulüpten imza vermeyenler hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, alınan bilgilere göre “Trabzonspor Kulübü, yardımcı antrenörler Ersin Aka, Burak Dilmen, Selçuk Erdoğan, Thefanis Gekas, Alparslan Öztürk, Deniz Topçu, Tornike Okriasvili, Dossa Junıor, Toko, Jordi Figueres Montel ve Mongongu gibi isimler var. FİFA’da dosyası bulunan ve imza vermeyen diğer isimler ise bilinmiyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
1453 3 Eylül 2018 12:19

İmza peşinde koşmayın, paralarını ödeyip kapatın dosyaları.

0 9 Cevap Yaz
eses 3 Eylül 2018 10:15

gidipde imza pesinde kosmayin 3 puan sorun degil bir maglubiyet fafk etmez

8 6 Cevap Yaz
sıfırsıkıntı 3 Eylül 2018 09:22

3 puan silmenin ciddi sıkıntısı olcağını sanmam,eses bu imkanları ile ligi açık ara şampiyon bitirir zaten 85 puanla bıtırse lıgı ne olur uc puan dus 82 olsun sıkıntı olmaz.

10 5 Cevap Yaz
Dede

Gece mi gordun bu ruyayi :)

2 13
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi