Eskişehirspor'da şimdi de icralar...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da şimdi de icralar...
A
a

Eskişehirspor'un başı alacaklı futbolcuların yanı sıra, 180'e yakın esnaf, iş yeri ve tüccarla dertte

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Alacaklı olan futbolcularla başı dertten kurtulmayan Eskişehirspor’un şimdi ise başı 180’e yakın esnaf, iş yeri ve tüccarla dertte. Edinilen bilgilere göre Eskişehirspor’un borçlu olduğu 180’e yakın esnaf, iş yeri sahibi ve tüccar Siyah Kırmızılı kulüpten alacaklarını tahsil edebilmek için icra dairelerinin yolunu tuttu. Birçok alacaklı icra dairelerine başvurarak 20-25 gün sonrası için gün almaya başladı.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 8 Eylül 2020 17:17

Anlaşılan kimseye ödeme yapılmamış.Yaz deftere hesabı..Peki kimseye ödeme yapılmadı ise EsEs in gelirleri nereye harcandı. Hocanın fıkrası gibi..Kedi bu ise ciğer nerede...Hadi yönetim açıkla..Elinizde kayıtlar yok mu açıklayın...Korkmayın..

0 0 Cevap Yaz
ESES 8 Eylül 2020 16:45

Bu mali kongrede bütün bu borçlar, kapanmayan fifa dosyaları hepsi açıklansın.Şimdi sırası değil edebiyatı yapılmasın; aksine hesap verilmesinin tam zamanıdır.Eğer ödeyecek gücünüz yoksa kayyuma devredin ve ne olacaksa olsun.Acı ama gerçek!

0 0 Cevap Yaz
Hayirlisi 8 Eylül 2020 16:04

elektronik reklam panolarında firma ismi yazmamız karşılığında reklam anlaşması yapılıp bu borçların bir kısmından kurtulabiliriz diye düşünüyorum.

1 2 Cevap Yaz
pompeo 8 Eylül 2020 12:14

milletin paralarini yemesini biliyosunuz .. yüzsüzlüge bak be ..180e yakin esnafa borcun var .. pasa pasa ödiyceksiniz ...

0 6 Cevap Yaz
ese 8 Eylül 2020 10:15

Başkan Eskişehirin bu durumuna sebep olmuş Başta Halil ÜNAL la ilgili hiç bir açıklama yapmıyorsun.Halktan yardım görmüyoruz açıklamasını yaparken buna sebep olanlarla ilgili açıklama yaparsan hiç olmassa yeni neslin kulağına yer eder bir gün ışığı görüp düze çıkarsak bu sırtlanlar tekrar piyasaya çıkıp eses i şampyon yaparız deyip kurutmasınlar alışmış kudurmuştan beterdir.

0 6 Cevap Yaz
Eses 7 Eylül 2020 23:17

İcraya başvuran şirketlerin açık isim ve adreslerini web sitesinde paylaşın. Taraftar da kendisi ve yakın çevresini bu fırsatçılarla iş yapmamalarını gücü yettiği kadar sağlasın.

8 6 Cevap Yaz
furemen

Neden ?Adam mal satmış parasını almasın mı?Kendi iş yerinin alacağı olsa ne yapardın?Üstelik bu kriz ortamında.Boş boş konuşmayın.

0 5
Es 7 Eylül 2020 21:37

Herkes vursun nereye kadar ayakta kalacak Esesim.İyi günde herkes kulubun yanında idi. Simdi yanından bile gecmiyorlar

0 3 Cevap Yaz
Den.Faruk 7 Eylül 2020 19:24

Eskişehir sporun esnafa ödenmeyecek ne borcu olabilir , aklı başında biri açıklayabilir mi? Yada iyi yemişler Eskişehir sporu , içini iyice boşaltıp düzeltsin diye de amigolarının eline tutuşturmuşlar.

1 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi