Eskişehirspor'da sıcak saatler! Erkan Zengin...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sıcak saatler! Erkan Zengin...
A
a

Dün Antalya ya giden Başkan Halil Ünal, Erkan Zengin ve Kayacan Erdoğan’ın ödemelerini yaptı. Ödeme günü dün olan Kaan Kanak, Hürriyet Güçer, Gökhan Siverek ve Hasan Hüseyin Acar ile de, akşam geç saatlere kadar görüşme yapan Ünal, bu oyunculara ödeme planı çıkartarak takımda tutmaya çalıştığı öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

KAPTAN’IN ÖDEMESİ YAPILDI 

Eskişehirspor'da Başkan Halil Ünal ve Sportif direktör İzzet Erdoğan, Kaptan Erkan Zengin ve Kayacan Erdoğan’a ödemeleri yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İzzet Erdoğan, “Erkan Zengin ve Kayacan kardeşlerimizin ödemeleri yapılmış olup, takım ile yola devam etmektelerdir” dedi. 

BEKLİYORLAR 

Son ödeme günü dün olan diğer oyuncular Kaan Kanak, Hasan Hüseyin Acar, Hürriyet Güçer ve Gökhan Siverek konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. 

İKNA ETMEYE ÇALIŞTI 

Alınan bilgilere göre dün akam geç saatlere kadar bu oyuncularla görüşen ve ödeme planı çıkartan Bakan Ünal’ın, oyuncuları ikna etmeye çalıştığı ve ayrıntıların bugün elli olacağı öğrenildi. 

İKİ KİŞİ KALDI 

Göreve geldikleri ilk günden itibaren TFF’ye başvuran futbol- cuları kadroda tutmak için mesai harcayan Başkan Halil Ünal, yukarıda yazılan sorunları hallettikten sonra, Uğur İnceman ve Dorukhan Toköz’e ödeme yaparak, bu krizi atlatacak. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
selim 5 Ocak 2018 21:30

Eskişehirspor resmi sitesini kim değiştirdiyse berbat olmuş..eski haline döndürsünler..

0 1 Cevap Yaz
ibrahim 5 Ocak 2018 20:03

uğur inceman dan daha ne bekliyorsun halil başkan vereceğin paraya yazık 2 tane genç oynat seyirciyi es es sevgisinden mahrum etme bu kişileri sahada görünce bir daha maça gitmek istemiyor insan uğur u hürriyet i kaan ı semih i görmek istemiyoruz

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi