Eskişehirspor'da sıcak gelişme! Transfer açılabilir...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sıcak gelişme! Transfer açılabilir...
A
a

Eskişehirspor kulislerinde bomba iddia! Eskişehirspor'un transfer tahtasının açılması konusunda umut ışığı belirdi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir kulislerinde bugün bu iddia konuşuluyor... Transfer tahtasının açılabilmesi için son 48 saate girilmişken, bunun gerçekleşmesi yönünde bir umut ışığı belirdiği dile getiriliyor. Kalan az miktardaki imzanın alınıp, süre dolmadan tahtanın açılması gündeme geldi.
Eskişehirspor'un iki formda ismine Beşiktaş'ın talip olduğu ve bu futbolcular için kesenin ağzı açılırsa satışlarının gerçekleşebileceği iddia ediliyor. Bu satışla kulübe sağlanacak gelirle transfer tahtasının açılması konusunda ilerleme kaydedilebileceği konuşulmakta.
Beşiktaş'ın göz koyduğu iki oyuncumuzun Mehmet Özcan ve Cemali Sertel olduğu, eğer Beşiktaş bu oyuncular için kesenin ağzını açarsa, elde edilecek gelir ile transfer tahtasının açılabilmesi için önemli bir adım atılabileceği söyleniyor.


Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 29 Ocak 2019 19:53

KAYYUM istiyok, kim kime geçirmiş hele bi onu öğrenelim!

0 0 Cevap Yaz
Açılmasın 29 Ocak 2019 19:05

Tahtayı açınca cemali ve Mehmet gibi iki oyuncuyu nerden bulacaklar aceba, saçmalıyorlar geçen kızıyolardı avukat bonservislerine karşılık tahtayı açarım dediği için şimdi Beşiktaşa vermek için ağızlarından su akıyo

0 0 Cevap Yaz
... 29 Ocak 2019 16:03

açılınca ne olacak? yeni oyuncular , ödenemeyen yeni oyuncu maaşları , alacakları ödenemediğinden dolayı kulübün başına açılacak yeni dosyalar...... bravo kulübün kapısına kilit vurduracaksınız bu kez kararlısınız!!!!!

0 6 Cevap Yaz
263435 29 Ocak 2019 16:03

Hale bak.Koskoca EsES Beşiktaşa satılacak ik alt yapı oyuncusuna kalmıiş.Kardeşim EsES arması ucuz değil çok değerli.Elaleme avuzç açılacağına amatördrn başlayalım.2-3 sene sonra daha kuvvetli şekilde döneriz.

2 5 Cevap Yaz
Mehmet EMİR 29 Ocak 2019 16:01

Son günü hatta son saati bekleyin. Daha önce de yazdım, birileri kaygıların artmasını bekliyor bence. Malum, önümüzde seçim var. Son saatte birileri çıkıp bu işi biz hallettik, transfer tahtasını açtırıyoruz deyip kahraman olacaklar. Aynen Fatih Terim'in taktiği. Herşey son ana bırakılır, kazanılırsa Terim kahraman olur, kaybederse mazeretler sıralanır biter. Bence ucuz kahramanları bekleyelim.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi