Eskişehirspor'da seve seve kalırım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da seve seve kalırım
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’de değer göremediğini belirten Vural bu duruma üzüldüğünü söyledi.

Sütiş Eskişehir
Vural ayrıca Eskişehirspor’u kümede bırakmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek ortamın oluşması halinde takımda kalabileceğini söyledi.

Son yıllarını anlattı
Son 5 yılını anlatan Yılmaz Vural,  “2013 yılında kendi memleketim diyerek Sakaryaspor'un başına gittim. Cebimden de para vererek gittim. Bugünkü Sakaryaspor yoktu. Altyapıdan oyuncu çıkarmakla uğraştım. Sonrasında Elazığ'a geçtik, 3 puanla aldığımız takımı 41 puan ile bıraktık. Gittik oradan Mersin'e ve play-off dışındaki takımı play-off'a soktuk. Final maçına kadar geldik ve o takımı biz çıkarttık.”

Değer verilmiyor
“Arkasından Demirspor'a gittik ve finale kadar gelip penaltılar ile kaybettik. Biliyorsunuz geçen sene play-off dışındaki Göztepe'yi Süper Lig'e çıkarttık. Bu sene burada yaptıklarımızı herkes biliyor. Yani son 5 senede yaptıklarımız bunlar. Gördüğünüz gibi başarıya ülke genelinde hak ettiği değer verilmiyor. Bunun adına gerçekten çok üzülüyorum. Yani Eskişehirspor'u ligde tutmak kolay mıydı?”

Sokakta yürüyemiyoruz
“Ben perşembe günü geldim ve cuma günü Rizespor maçına gittim. Profesyonelce davransam o maçın ardından gelirdim. Ne katkım olabilirdi ki? Kalan 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldık. Bu az bir şey değil ama üzülüyorum neyse yapacak bir şey yok. Türkiye'de hakettiğimiz değeri bulamıyoruz. Olmuyor tabi ki, neyse biz mutluyuz. Canımız sağolsun. En azından Eskişehirspor camiamızın sevgisini kazandık. Bundan daha güzel bir şey mi var? Sokakta yürüyemiyoruz” dedi.

Ortam oluşursa
Gelecek sezon Eskişehirspor'un başında kalabilmesi için iyi bir ortamın gerektiğini aktaran Vural, "Benim kalmam tamamen yönetim kurulunun kararına bağlı. Sezon sonlarında biliyorsunuz kongre kararları alınabilir. Eğer değişiklik olursa, bu işin adabı bizim de onlarla birlikte gitmemizdir. Bizim yönetim kurulumuz seçimlerden başarı ile çıkarsa ve ortam bulunursa ki biliyorsunuz 180 milyon borç var. Ortam oluşursa seve seve kalırım. Ama oluşmazsa bu takım yine aynı sıkıntıları yaşar” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi