Eskişehirspor'da seferberlik ilan edildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da seferberlik ilan edildi!
A
a

Eskişehirspor bir yandan maddi sıkıntıları aşmak için çabalarken bir yandan da futbolcuların sakatlıklarını giderip lige iyi bir dönüş yapmanın yollarını arıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da sportif sakatlıkları süren oyuncuların tedavileri tüm hızıyla sürüyor. Lig maratonu öncesi Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, tedavilerin hızlı yapılması için sürekli sağlık ekipleri ile görüşmeler gerçekleştiriyor. Kulüp Dr. Barış Kurtgöz ve ekibinin yoğun çalışmaları sayesinde önemli ölçüde düzelmeye başlayan sportif sakatlardan Sezgin Coşkun ve Kıvanç Karakaş'ın tedavilerine devam edilirken, Sekidika Jesse, Ferhat Kiraz ve Marko Milinkovic fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdüler. Es Es’in İstanbulspor maçına eksiksiz çıkması bekleniyor.

Altyapıda çalışmalar sürüyor

Eskişehirspor Altyapı futbol akademisinde genç sporcuların teknik performanslarını değerlendirmek amacı ile üniversite ile ortak çalışmalar devam ediyor. Öğretim Üyesi Erkan Akdoğan ve Evrensel Heperi gözetiminde, ilk olarak 2006-2007’li oyuncular dribling testleri yapıldı. Alt yapıdan sorumlu Asbaşkanı Gökhan Yıldırım da çalışmaları yakından takip etti ve bilgiler aldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi