Eskişehirspor'da Seçsev o eleştirilere yanıt verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Seçsev o eleştirilere yanıt verdi
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi…

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberiEskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev TÜFAD Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti. Burada açıklamada bulunan Seçsev, “Gençleri yeterlilik seviyesine ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu konuda herkesten sabır bekliyorum. Bu şartları bilerek göreve geldik” dedi.

Destek verilmesi gerekiliyor
TÜFAD Eskişehir Başkanı Ahmet Bingöl yaptığı açıklamada, “Eskişehirli teknik adamın Eskişehirspor’u çalıştırması yönünde görüş belirttikleri için spor kamuoyuna teşekkür ediyorum. Eskişehirspor yönetimi doğru bir karar vererek takımın başına şartların çok uygun olmamasına rağmen Eskişehirli bir teknik adamı getirdiler. Cengiz hoca çok zor şartlarda görev aldı. Taşın altına elini değil gövdesini koydu. Bizler de TÜFAD Eskişehir Şubesi olarak hocamızın her zaman yanında olacağız. Taraftarlarımızdan da bu desteğin verilmesini istiyoruz. Bu süreci birlikte atlatmamız gerekiyor” dedi.

1 tane Es Es var (FOTO)
10 tane zorlu maçın olduğunu kaydeden Bingöl, "Aşama kaydederek, başka yerlere de Eskişehirli antrenörlerimizi yollayabilirsek bu bizim için gurur olur, önünüzde 10 tane zorlu maçınız var, bu süreci en iyi şekilde atlatmayı umuyoruz, 1 tane Eskişehirspor var ve hepimizin kayıtsız, şartsız takıma destek vermesi gerekiyor" diye konuştu.

Yuvamıza geldik
Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev ise, zor gülerden geçildiğini belirterek, "Yuvamıza geldiğimiz için, sizlerle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Eskişehirli tüm teknik adamları temsilen biz bu görevdeyiz. Eskişehirli teknik adamların var olduklarını göstermek istedik. Eskişehirspor’un içinde bulunduğu şartlar, herkesin bildiği bir konu, bunları tekrar ederek, takımın motivasyonunu ve marka değerini düşürmek istemiyorum. O yüzden şartlarla ilgili hiç görüş bildirmedim. Biz bu şartları bilerek geldik, zorluk var diyerek konuyu aşağı çekmek istemiyoruz.

Zor günler yaşanıyor
“Biz hakikatten zor günler geçiriyoruz. Takım olarak farkındayız ancak gençleri yeterlilik seviyesine ulaşmadan sahaya sunmak istemiyoruz. Bu konuda herkesten sabır bekliyorum. Onları kaybetmek istemiyoruz çünkü bu çocuklar daha 16-17 yaşında, bir takımda 6-7 gencin bir anda oynaması ve Eskişehirspor'un sahada yokmuş gibi görünmesini istemiyoruz. Daha uygun bir seviyede sahaya çıkmaya çalışıyoruz. Bu çocukların yetişmesi için aralarında, tecrübeli ağabeylerinin olması gerekiyor. Esasında Eskişehirli antrenörlerin önü açık, sadece bazı konularda dik durulması gerekiyor. Onlara güvenilmeli" dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sadri 6 Mart 2021 14:51

Obur Bayramoğlu'nu tecrübeli diye defansta oynattında ne oldu göz göre göre penaltı yaptırdı.. hiç olmazsa oyuncuları kendi oynadıkları mevkilerde oynat..

0 1 Cevap Yaz
Beylikovali 3 Mart 2021 23:36

Hocam oynamak istemeyene forma verme gençler tecrübe kazanacak diye herhafta 5 gol yemek istemiyoruz beceremiyosan bırak git

4 0 Cevap Yaz
pompeo 3 Mart 2021 13:58

artik bundan böyle ... sagdan soldan .. hoca ve teknik ekipler getirilmesin ... Eskisehirin öz evlatlari calistirsin takimi ...

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi