Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor’da seçime 9 gün kaldı ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da seçime 9 gün kaldı ama...
A
a

Eskişehirspor'da başkan seçimi için yapılacak olan kongreye sadece 9 gün kaldı ancak henüz aday yok.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da 31 Mayıs tarihinde Osman Taş ve ekibi yönetime seçilmiş ancak devamında birlik beraberliğin sağlanamaması ve maddi sıkıntıların çözülememesi sonucu 21 Eylül’de kongre kararı alınmıştı. 

SEÇİM GÜNÜ GELİYOR AMA ADAY YOK!

Yeni kongre 6 Ekim tarihinde Anemon Otel’de gerçekleştirilecek. Kongreye 9 gün kala henüz resmi bir aday çıkmış durumda değil. Adnan Sevim ve Sebahattin Tetik gibi isimler ekipleri ile beraber çıkıp çeşitli basın toplantısı düzenleseler de tüzük engeline takıldıkları için resmi olarak adayız diyemiyorlar. 

BİR ADAYIN 40 KONGRE ÜYESİ BULMASI GEREKİYOR

Eskişehirspor yönetimine talip olmak isteyen bir başkan adayının kurallara göre Eskişehirspor’a üye olmak gibi bir şartı yok. Ancak oluşturacağı listede 40 farklı Eskişehirspor üyesi yazmak zorunda. Başkan adayı bu listede 14 ismi yönetim kurulu, 8 ismi yedek yönetim kurulu, 18 ismi de alt kurullarda görevlendirmek üzere belirtmek zorunda. Adnan Sevim ve Sebahattin Tetik gibi isimler bu 40 kişilik listeleri oluşturmakta problem yaşadıkları için henüz resmi olarak adayız diyemiyorlar.

BİZİM ÜYELİK ONAYLAMA YETKİMİZ YOK

Osman Taş ve ekibinde yer alan yöneticiler de özetle ‘biz artık genel kurul kararı aldık. Alınan bu kararın ardından yeni üyelikleri onaylama yetkimiz de devre dışı kaldı. Bu sebeple tüzük problemi çözülsün çağrılarına biz olumlu yanıt veremiyoruz. Kaldı ki henüz bu isimlerden bize gelen herhangi bir üyelik başvurusu da yok’ yorumlarını yapıyorlar.
Kaynak : 222haber
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi