Eskişehirspor’da seçim öncesi kritik toplantı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da seçim öncesi kritik toplantı!
A
a

Eskişehirspor’da yarın yapılacak olan kongre öncesinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Kazım Kurt, Halil Ünal, Nihat Çuhadar, Erdal Şahbaz, İsmail Hakkı Gül ve başkan adayı olan Osman Taş, Es Es’e güçlü bir liste oluşturması adına dün iki kez toplantı gerçekleştirdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor başkanını seçmek için toplanıyor. Yarın hem yeni başkanını seçecek olan Eskişehirspor hem de mali genel kurul toplantısı gerçekleştirecek. Siyah Kırmızılı kulüpte dün çok önemli gelişmeler yaşandı. Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, eski başkan Halil Ünal, eski yöneticiler, Nihat Çuhadar, İsmail Hakkı Gül, Mehmet Kahya, Erdal Şahbaz, Ahmet Eryörük, Talat Törenci, Sebahattin Tetik ve Başkan Adayı olan Osman Taş öğle saatlerinde Eskişehirspor için kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

Bu isimler daha sonra akşam saatlerinde ise Aydın Begiter’in sahibi olduğu Yenişehir Konakları’nda bir toplantı yaptı. Toplantıda Siyah Kırmızılı kulübün güçlü ve kriz çözebilen bir yönetime ihtiyacı olduğu konuşuldu. Kongrede birlik ve beraberlik içinde tek bir listenin ortaya çıkması kulüp için daha sağlıklı bir karar olacağı yönünde görüş birliği yapıldığı gelen bilgiler arasında. Toplantılarda Osman Taş’ın da yer alması dikkatlerden kaçmadı. Bugün de Es Es’te hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi