Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da savunma alarm veriyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da savunma alarm veriyor
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'de geride 7 hafta sonucunda en çok gol yiyen takım oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Önceki dönemlerden kalan borçlar, alınan puan cezaları, kulübe gelen icralar, futbolcu alacakları ve yönetimsel sıkıntılar gibi birçok sorun ile boğuşan Eskişehirspor, ligde de kötü gidişata dur diyemiyor. Siyah-kırmızılı takım, ligde geride kalan 7 haftalık periyotta en çok gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Kalesinde 14 gol gören EsEs, bu alanda zirvede yer alıyor. Eskişehirspor bu sezon, Karagümrük ve Adanaspor’dan 3, Altınordu’dan 4, Bursaspor’dan 2, Hatayspor ve Keçiörengücü’nden de 1 gol yedi.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, "Savunmanın göbeğinde zaaf var" demişti. Savunmada sorun yaşayan siyah-kırmızılı takımda deneyimli teknik adamın nasıl bir çözüm bulacağı merak ediliyor.

Gözler Mevlüt'ü aradı

Geçtiğimiz sezon savunmanın göbeğinde Semih Güler ile müthiş bir ikili olan Mevlüt Çelik bu sezon Eskişehirspor teknik adamlarından yeterince forma şansı bulamıyor. Önceki teknik adam Fuat Çapa tarafından sezonun ilk iki maçından sonra formsuz olduğu gerekçesiyle kulübeye mahkum edilen Mevlüt Çelik, Coşkun Demirbakan döneminde de lig maçlarında henüz görev almadı. Fatih Karagümrük karşısında savunma beklenen oyunu sergileyemeyince gözler Mevlüt Çelik’i aradı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Basri 8 Ekim 2019 15:16

maç esnasında kaleciyi değiştirebilecek kadar yürekli bir teknik adam arıyoruz Melih ve Ekrem ile bu iş yürümez birazda Ebrar Yiğit denenmeli ..

2 0 Cevap Yaz
Bettega 7 Ekim 2019 19:24

Doc.dr. Lutfu Savas in ,Dün trt spora verdiği röportajı izleyin.

1 2 Cevap Yaz
Bettega 7 Ekim 2019 19:11

Hatay b.sehir belediye başkanı kulübün onursal başkanı,dun tv de izledim takıma maddi,manevi destek verdiğini ve destege devam edeceğini söyledi.Oyleki takımın başına getirilecek hocadan bile bahsetti.Peki bizimki aynı partiden degilmi,hayatınki nasıl destek veriyor. .

1 2 Cevap Yaz
pompeo 7 Ekim 2019 16:27

200 milyon borc ... -9 Puan .... Kulübü yediler bitti iste ... hesap sorani da aninda bitirler ...

0 4 Cevap Yaz
memoooo 7 Ekim 2019 15:10

herkes yabancıları konuşuyor ama dünya starımız dünya devlerini peşinde koşturan mehmet özcanımız ne yapıyor hiç konuşan yok. çocuk ilk defa maça çıkıyo gibi pas bile veremiyor önündekine. 3 metreden karşı karşıya auta vuruyor. 0 gol 0 asist. keşke satılasydı bari para girerdi kasaya da eksi puan yemezdik.

1 5 Cevap Yaz
misafir 7 Ekim 2019 15:03

Orta sahada Issah çok yetersiz kalıyor, bunun yanında Emre, Sissoko, Jesse ve Milinkoviç defansa yeterince destek vermedikleri gibi her maç sanki ilk defa birlikte oynuyor gibi uyumsuzlar, hücumda da üretken değiller, böyle olunca bu sonuçlar normal.

1 5 Cevap Yaz
essli 7 Ekim 2019 15:03

hak edeni değilde...torpillileri oynatırsan bu sonuç kaçınılmaz........

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi