Eskişehirspor'da şampiyonluk hayalim var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da şampiyonluk hayalim var!
A
a

Eskişehirspro'un, İstanbulspor'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa Özer: Bu takımda şampiyonluk yaşayıp, o kupayı Ediz Bahtiyaroğlu'na götürmek istiyorum

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspro'un, İstanbulspor'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa Özer, "İyi mücadele ettik ama mağlup olduğumuz için üzgünüz." dedi.

Özer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, genç futbolcularla çıktıkları maçta mağlup olmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Sürekli oynayan kadrodan 12-13 oyuncunun sahaya çıkmadığını ifade eden Özer, şöyle konuştu:

"Yeni bir genç grubuyla maça başladık. Ellerinden geldiğince mücadele ettiler. Eksikleri var. Bunları gidermek için çok çalışmaları lazım. İyi mücadele ettik ama mağlup olduğumuz için üzgünüz. Eskişehirspor büyük bir camia. Eskişehirspor taraftarının ve kent halkının takımına sahip çıkması gerektiğini yine söylüyorum. Başka Eskişehirspor yok. Elimizden geldiğince genç oyuncularla oynayacağız. Gelecek yıl için oyuncuları hazırlayacağız. Eskişehirspor'da hayalim var. Bu takımda şampiyonluk yaşayıp, o kupayı Ediz Bahtiyaroğlu'na götürmek istiyorum. İnşallah toparlanacağız."

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 8 Temmuz 2020 06:01

amatör küme de şampiyon olmak istiyor galiba.

0 0 Cevap Yaz
Yörükoğlu 7 Temmuz 2020 19:44

Amatör kümede olursun. Kesin.

0 0 Cevap Yaz
Ökkeş 7 Temmuz 2020 19:10

Biri çocukluk hayalim der Başkan olur, diğeri Eskişehir’de şampiyonluk hayalim var der teknik direktör olur. Hayaller süper lig gerçekler 2.lig. Sen git şampiyonluk hayalini Haymana spor da yaşa sürekli boş konuşuyorsunuz

0 0 Cevap Yaz
Hakan 7 Temmuz 2020 11:09

Hocam dürüst insanların peşinden taraftar gelir.Hele EsEs tarftarı takımı asla yalnız bırakmaz. Yeter ki kandırılmasın..doğrular söylensin.Doğrular yapılsın.

4 5 Cevap Yaz
furemen 7 Temmuz 2020 09:56

Hoca boş konuşuyorsun.Şu anda ne yeri ne zamanı.

5 4 Cevap Yaz
ms26 7 Temmuz 2020 09:16

Senin dürüstlüğüne ve çalışkanlığına güveniyoruz hocam

3 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi