Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor’da sakat futbolcuların son durumu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da sakat futbolcuların son durumu...
A
a

Eskişehirspor Gazişehir maçı hazırlıklarına devam ederken sakat futbolcular teknik heyetin canını sıkıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da ligin 23’üncü haftasında Pazar günü 16.00’da deplasmanda oynanacak Gazişehir FK hazırlıkları sürüyor. Siyah-Kırmızılı ekip dün tesislerinde Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşti. Isınma koşusuyla başlayan çalışma, core ile devam etti. Antrenmanın üçüncü bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Antremana sakatlığı süren Mevlüt Çelik katılmadı. Sezgin Coşkun ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Son maçta oynamayan Ferhat Kiraz ve Fıratcan Üzüm ise takımla birlikte çalıştı. Kasığında problem olan Fıratcan Üzüm'ün Gazişehir kadrosuna alınıp alınmayacağı şüpheli. 

Gençlerbirliği ve Denizli maçlarının ikinci yarılarında şans bulan Emre Güral, ayak bileğinden sakatlandı. İki karşılaşmada hazır olmadığı görülen futbolcunun Gazişehir maçında forma giymesi şüpheli… Emre Güral büyük ihtimalle Gazişehir maçının kadrosunda yer almayacak. 

Düdük Burak Şeker’de olacak

Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında Pazar günü oynanacak Gazişehir-Eskişehirspor maçını Antalya Bölgesi A Klasman Hakemi Burak Şeker yönetecek. Afyon deplasmanında alınan 2-1’lik yenilgide görev yapan ve Pazartesi günü oynanan Denizli maçında da 4.hakem olarak görev yapan Şeker’in yardımcılığını ise, Gökhan Barcın, Ali Can Alp ve Alper Çetin yapacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi