Eskişehirspor'da sadece bir maça çıkabildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sadece bir maça çıkabildi!
A
a

Eskişehirspor 2013 yılında Eskişehir Sağlıkspor altyapısında yetişen ve daha sonra Gençlerbirliği’ne transfer olan Mahmut Boz’u kadrosuna katmıştı. Ancak Es Es’te sadece 1 maça çıkabilen Mahmut, daha sonra kulüpten ayrıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Es Es’te sadece 1 maça çıkabilen Mahmut, daha sonra kulüpten ayrıldı.

Sağlıkspor’dan yetişmişti
2013 yılında yapılan hatalı transferler Eskişehirspor’un sonunu hazırlamıştı. Siyah Kırmızılı ekip 2013 yazında defans oyuncusu Mahmut Boz’u kadrosuna kattı. Eskişehir amatör kulüplerinden Sağlıkspor’un altyapısından yetişen ve daha sonra Gençlerbirliği’nin dikkatini çeken Mahmut, Ankara ekibinin ardından Eskişehirspor’un yolunu tuttu.

Umduğunu bulamadı
Mesut Hoşcan döneminde Eskişehirspor’a transfer olan Mahmut, kariyeri için önemli bir fırsatı yakalamış oldu. Ancak Mahmut, Siyah Kırmızılı ekipte umduğunu bulamadı. Sadece Türkiye Kupası karşılaşmasında forma giyen Mahmut, genellikle hazırlık maçlarında forma şansı bulabildi.

1 sene sonra ayrıldı
Mahmut, 1 sene sonra Eskişehirspor’dan ayrıldı. Eskişehirspor Kulübü’nün kendisinden istediği indirimi kabul etmeyen defans oyuncusu Gaziantep’in yolunu tuttu. Eskişehirli Mahmut Boz son olarak Amedspor’da forma giydi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 27 Temmuz 2020 19:20

Bilinçli bir şekilde Mesut Hoşcan dönemini ele alıp bütün yanlışların o dönemde olduğu algısı yaratılmaya çalışılıyor.. Mesut Hoşcan yönetimi ne kadar suçluysa Halil Ünal yönetimi de o kadar suçludur.. Anadolu gazetesi algı operasyonunda!

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi