Eskişehirspor'da sadece 18 maça çıktı! Alacağı ücret ise...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sadece 18 maça çıktı! Alacağı ücret ise...
A
a

Eskişehirspor’un 2014-2015 sezonunda yaptığı transferler adeta kulübü uçuruma sürüklemeye başladı. Forvet hattına alınan Mirkan Aydın Es Es’te istenileni veremedi sadece 18 maça çıktı. Deneyimli futbolcunun şimdi ise kulüpten 1 milyon alacağı bulunuyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER

Uçuruma sürükleniyordu

Kulübü ne hale getirdiler yazı dizimizin en yoğun dönemine gelmiş bulunuyoruz. Çünkü Eskişehirspor’un 2014-15 ve 2015-16 sezonunda yaptığı transferlerin birçoğu kulübü uçuruma sürükledi. Mesut Hoşcan döneminde Eskişehirspor öyle gereksiz transferler yaptı ki kulüp ne yazık ki çıkmaza girdi.

18 maçta forma giydi
Tarihler 18 Haziran 2014’ü gösterdiğinde Eskişehirspor Almanya VFL Bochum takımından Mirkan Aydın’ı transfer etti. Forvet hattında görev alan Mirkan Siyah Kırmızılı kulüpte umduğunu bulamadı. Mirkan Aydın Eskişehirspor’da 13 lig maçına çıkarken, kupada ise 5 maçta görev yaptı.

1 milyon alacağı var
Eskişehirspor’da toplam 18 karşılaşmada forma giyen Mirkan Aydın, Siyah Kırmızılı formayla sadece 2 gol atabildi. Toplam 774 dakika süren alan deneyimli futbolcu Eskişehirspor’da ki sancılı kariyerinin ardından Göztepe’nin yolunu tuttu. Eskişehirspor’un son yapılan genel kurulunda Mirkan’ın Es Es’ten 1 milyon 17 bin lira alacağı bulunuyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 8 Ağustos 2020 20:48

Zamanın teknik direktörleri de hatalı... o kadar hatalı transferleri görmemişler mi. Rıza çalımbay oyuncu seçmede çok başarılı idi.Öteki teknik direktörler hiç oynatmadıkları adama 5 milyon avro ödettiler.

0 0 Cevap Yaz
hoscan 7 Ağustos 2020 14:46

Eski başkanın ( HOŞCAN ) Takımı ne hale getirmiş. Hoşcan bu taraftarı üzenlerin başında geliyorsun Takımı batırdın Allah da seni eskişehirspor gibi yapsın.

0 1 Cevap Yaz
Hatalar zinciri 7 Ağustos 2020 13:20

En büyük hatalar mesut hoşcan zamanında yapılmış. Halil Ünal a da kızıyoruz ama adam takımı avrupaya götürdü bıraktığında liğ 5.siydi eses. Hataları olmuştur ama mesut hoşcan kadar değil. En azından vizyonu ve ağırlığı olan bir başkandı.artık hata yapmamalıyız.

1 2 Cevap Yaz
eses 7 Ağustos 2020 12:32

adam zorlamı maça çıktı zorlamı anlaşma yapıldı.. sözleşme yaptıysa parasınıda alır. sporcuların tek geçim kaynağı bu iş.. siz iş yerinizde bedavadan bir iş yapıyormusunuz yapıyorsanız haber verin gelelim...

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi