Eskişehirspor'da puan silme cezası yine gündemde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da puan silme cezası yine gündemde
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ES TV’ye yaptığı açıklamada puan silme tehlikesine dikkat çekti. Şehrin önde gelen isimlerine seslenen Akgören, “ İki hafta içerisinde 2 milyon Euro gibi bir parayı bulamazsak bütün çabalarımız boşa gider” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Başkan Akgören şunları " Bizim en öncelikle hedefimiz bu takımı, bu sezon ligde bırakmak. Bunun için önemli bir finansal güce ihtiyacımız var. Ümit beslediğimiz şehrin önde gelenlerine sesleniyorum. 2 hafta içerisinde 2 milyon Euro gibi bir parayı bulamazsak bütün çabalarımız boşa gider. Bu takıma FIFA’dan küme düşürme cezaları, yeni puan silme cezaları gelebilir. Bu takımın dağılma ihtimali de var. Bu durumları engelleyebilmek için şehrin tüm önde gelenlerine ihtiyacımız var.

“Maddi destekler bulmamız gerekiyor”

Bu kulüp hepimiz kulübü. Eskişehirspor hepimizin ortak sevdası. Bu kulübü hep beraber kurtarmak zorundayız. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak kendi gücümüzle günlerdir bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 3 haftadır çevirmeye çalıştığımız bir ekonomi var ve artık maddi destekler bulmamız gerekiyor. İnanan bir camiayız. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Bu para bize 2 aylık bir süreçte lazım olsa biz bu parayı buluruz. Ama bize 2 hafta içerisinde lazım

Sponsor açıklaması

Sponsorluk konusunda çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz netleşen veya ciddi bir gelişme yok. Bu konuda netleşen bir durum olduğunda camiamıza açıklayacağız. Şu an sadece olumsuz bir durum yok onu söyleyebilirim. Ülkemizdeki ekonomik problemler hepimizin malumu. Bu biraz zorluyor ama inşallah üstesinden geleceğiz.”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 18 Aralık 2019 01:25

E bul o Zaman çabalarımız boşa gider diyosun Mustafa boş koşmak çabalamak değil dir. İnsan başkan olurken ilk şunu sorar esk seviyormuyum hadi bunu geçtin 2 cebimde kaç para var 2 de kaliyosun niye aday oluyosun. İlk şıkkı sevebilirsin ama başkanlığa yetmez 2 Sika girme iyi taraftar ol ne işin var baskanlikta üzerlerseni sonra biz üzülürüz sıkıntıya gireriz ha dersen yabancı düşürmesin takımı ben dusureyim onada eyvallah haklısın derim saygı duyarım.

0 0 Cevap Yaz
Gol 17 Aralık 2019 02:15

Önce Başkan verir sonra yönetim verir sonra eski Başkan ve idereci verir paran yoksa kimse vermez çünkü bu iş parayla olur paran yoksa ömrün bu alemde 5 maç demedi deme Kahraman olamazsın parasız

0 4 Cevap Yaz
Öneri 17 Aralık 2019 00:16

Mustafa kardeşim, bunca zamandır yerel ve ulusal kanallarda epeyce kendinizi tanıttınız, o tanıtım için sizden ulusal kanallar en az 700-800 bin TL alırdı. Gelin şimdi bu parayı ESES e verin. Sonrasında bizde destek olacagız. Bedava tanıtım olmaz.

0 4 Cevap Yaz
Syncronize 16 Aralık 2019 20:59

2 milyonun bile yoksa, "niye aday oldun" diye sorarlar adama.

0 3 Cevap Yaz
Hakan 16 Aralık 2019 19:38

Bıktık usandık.Bu resmen çile. Hesapsız harcamalar ile EsEs mavfetmişler.Bu yapanlar vicdanınız sızlamadı mı..Bön bön gezerken EsEs'i bitirmişler.Neyse yeni bir yönetim var ama...bakalım.

1 2 Cevap Yaz
Eti 16 Aralık 2019 17:17

Sponsor olmadımı

1 1 Cevap Yaz
bilek26 16 Aralık 2019 17:02

Madem niye listeni Kazım başkanın dediği gibi birleştirip yönetimini güçlü yapmadın kime güvendiysen ona ağla yada diğer futbolcuları da kaybetmeden zerre iyi niyetin var ise derhal istifa et.

0 2 Cevap Yaz
AHMET 16 Aralık 2019 15:57

Ah be başkanım şehrin ileri gelenleri diyorsun da, bu takım deplasmana giderken kişi başı 500 liralık uçak biletini 1500 liraya satan yönetici gördü,otel rezervasyonlarını fahiş fiyatlarla yapan yöneticide gördü,bu şehrin ileri gelenleri her zaman yardım etmedi mi,her zaman destek olmadı mı,ama verdiği paraların amacına uygun kullanılmadığını gördükten sonra yardımı kesti,işiniz çok zor biliyoruz ama önce bi gösterin bakalım kendinizi

1 14 Cevap Yaz
AOD 16 Aralık 2019 15:57

Mustafa başkan biz bu sözlere alışığız,Her seçilmeye gelen 15 milyonla,20 milyonla geliyoruz der seçim geçer başlarlar,puan silme,küme düşme gelebilir,para yok bilmem ne.Paran yok niye geldin kardeşim ,Takımı elinde tutamıyacaksın başkanlıkta işin ne.Takımı bu hale düşürenlerin görev yaptığı süreyi zaman aşımına uğratmak içindir.Niye gelen başkanlardan birisi kulübü bu hale düşüren yamyamları mahkemeye vermedi

3 26 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi