Eskişehirspor'da prim ikiye katlandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da prim ikiye katlandı
A
a

Samsunspor ile final gibi bir maça çıkacak olan Eskişehirspor’da yönetim kesenin ağızını açtı. Yönetim 250 bin lira olarak belirlediği primi 500 bin liraya çıkarttı.

Sütiş Eskişehir
Final maçı olacak
Spor Toto 1. Lig’in 31’inci haftasında sahasında Samsunspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor’da gözler üç puana çevrildi. Küme düşme hattından kurtulmak için son şansını kullanacak olan Es Es bu maçtan galibiyet aldığı takdirde tüm kozları eline geçirmiş olacak. Siyah Kırmızılı yönetimde tarihi maç öncesi tesislerde futbolcuları motive etmeye çalışırken prim müjdesi yüzleri güldürdü.

500 bin lira prim
Dün tesislere gelen Başkan Halil Ünal ve kurmayları prim konusunda futbolculara müjde verdi. Yönetim daha önce Samsunspor karşılaşması için belirlediği 250 bin liralık primi ikiye katlayarak 500 bin liraya çıkardı. Bu haber futbolcular arasında sevinçle karşılandı. Başkan Ünal dün gerçekleşen antrenmanı yakından takip ederek hem teknik heyete hem de futbolculara güvendiğini söyledi.

Hazırlıklar başladı
Spor Toto 1. Lig’de Samsunspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor zorlu maçın hazırlıklarına başladı. 1 günlük iznin ardından tesislerde çalışmalara başlayan Es Es’te Teknik Direktör Yılmaz Vural U-21 takımının hazırlık maçını yakından takip etti. A Takım oyuncuları da koşu ve ısınma turlarıyla başlayan çalışmanın ardından ayak tenisi oynadı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cuneyt 12 Nisan 2018 02:36

Kaybederse 500 geri versinler baskan oynayacaklari tek mac seref icin oynasinlar final macinda yapmadiklarini yapsinlar bir zahmet. Karakterli futbolcu maci alir ve cikip tskler baskan prim icin degil seref icin oynadik der geri cevirirler.

0 0 Cevap Yaz
harun 11 Nisan 2018 15:09

bunlara verilebilecek en güzel prim alayını takımdan göndermektir..

0 3 Cevap Yaz
Marmara kazim 11 Nisan 2018 12:15

Bu primleri alirlar ama yinede duserler

1 2 Cevap Yaz
Gardırop Erol

Ulan Roma Barcelona'yı eledi bu kadar prim almadı!

3 7
Selçuk Aydemir 11 Nisan 2018 11:41

Bırakında onurumuzla düşelim

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi