Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da prim bombası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da prim bombası!
A
a

Eskişehirspor yönetimi, Pazar günü oynanacak Karacabey maçı öncesi takıma maaşlarını dağıttı. Teknik Asbaşkan Mete Yılmaz, sezonun ilk maçına 100 Bin TL. galibiyet primi sözü verdiklerini açıkladı

Sütiş Eskişehir
2021-2022 sezonu perdesini 5 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacakları Karacabey Belediyespor maçıyla açmaya hazırlanan Eskişehirspor’da, yönetim futbolculara ve teknik kadroya para dopingi yaptı.
Göreve geldikleri süre içinde Siyah kırmızılı futbolculara maaşlarını gününde yatıran yönetim, Pazar günü oynanacak Karacabey Belediye maçı öncesi takıma ve teknik kadroya bir maaş daha yatırdı.

GALİBİYETE 100, BERABERLİĞE 50 BİN TL
TFF 2. Ligde sezonun ilk maçına deplasmanda çıkacak futbolculara, galibiyet elde etmeleri halinde de 100 bin TL prim sözü veren yönetim, beraberliğe ise 50 Bin TL prim dağıtacak.

TEKNİK ASBAŞKAN AÇIKLADI
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı ve Teknik Asbaşkan Mete Yılmaz, “Yönetim Kuruluna geldiğimiz günden bu yana futbolcularımızın hak etmiş oldukları maaşlarını ödemiştik.
Dün de bizim için çok önemli olan sezona başlangıç maçımız Karacabey Belediyespor maçı öncesi tüm oyuncularımızın maaşlarını hesaplarına geçmiş ve maç için düşündüğümüz primi oyuncularımıza açıklamış bulunmaktayız.
Oyuncularımız, Kulübümüzü sahada en iyi şekilde temsil ederken onların maddi, manevi her zaman yanlarında olacağız” dedi.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Uğur 5 Eylül 2021 16:45

Şu şartlarda bu genç oyuncuları desteklemek gerekiyor.

0 1 Cevap Yaz
Es Es 26 5 Eylül 2021 12:34

Para neden olmasın ki, Mesut gibi Ünal gibi kaya parçaları arkasında eh nede olsa kayyum unutuluyor bu büyük bir nimet.

1 4 Cevap Yaz
furemen 5 Eylül 2021 02:16

Akıllıca bir düşünce.İlk hafta bir beraberlikte kombine satışı uçar,zor ama galibiyette patlar e mağlubiyette de cebimden bir şey çıkmayaacak.Üstelik yönetim sağlam prim açıkladı dedirtecem daha ne olsun.Yönetimi tebrik ediyorum.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi