Eskişehirspor'da planlar galibiyet üzerine

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da planlar galibiyet üzerine
A
a

Eskişehirspor’da Ağrıspor mesaisi tüm hızıyla devam ediyor. Amasyaspor deplasmanından eli boş dönen Kırmızı Şimşekler, Ağrıspor maçında telafi peşinde olacak

Sütiş Eskişehir
Hazırlıklar sürüyor
Mücadele ettiği 3. Lig’de küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor, 13 Kasım’da sahasında oynayacağı Ağrıspor maçında galip gelerek moral bulmak istiyor. Teknik Direktör Emre Özbayer önderliğinde çalışan Siyah Kırmızılı ekip antrenmana koşu ve ısınma turuyla başladı. Top çalışmasıyla devam eden antrenman çift kale maçla tamamlandı.
Telafi peşindeyiz
Ligde art arda iki galibiyet alarak Amasyaspor deplasmanına giden Eskişehirspor burada hezimete uğramış ve 4-0’lık mağlubiyetle taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Siyah Kırmızılı ekip Ağrıspor maçını kazanıp hem telafi peşinde olacak hem de ateş hattından kurtulma adına önemli bir avantaj yakalamış olacak.
Perde 12 Kasım’da açılıyor
TFF 3. Lig 1. Grup’ta 11’inci haftanın perdesi cumartesi günü açılacak. 12 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de Karşıkaya-Amasyaspor ile karşı karşıya gelecek. Günün bir diğer karşılaşmasında ise aynı  saatte Hacettepe ile 52 Orduspor kozlarını paylaşacak. 13 Kasım Pazar günü ise ligde 7 karşılaşma oynanacak.

 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi