Eskişehirspor’da plan netleşiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da plan netleşiyor!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer’in kafasındaki oyun planı netleşiyor. ‘Mücadele’ parolasıyla sezona başlayacak olan ekip, pres yapan, pas oyununu iyi oynayan ve kazandığı topları hücumda iyi değerlendiren bir kimliğe bürünmek istiyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

MÜCADELEDEN MEMNUN
Yen sezon hazırlıklarında ikinci etap kamp dönemini de tesislerinde geçiren Eskişehirspor’da, futbolcuların mücadeleci ve istekli oluşu teknik kadroyu sevindiriyor. Transfer yasağı nedeniyle mevcut kadroyu koruyamadan ve önemli oyuncularını yitirerek yoluna devam etmek zorunda kalan Siyah-Kırmızılı takımda, camia bu sezon da korkulu rüya görmek istemiyor. Teknik Drektör Mustafa Özer ise, elde kalan mevcut kadroyla, sezonu en iyi şekilde bitirebilmenin planlarını yapıyor.

KAFASINDA ŞEKİLLENİYOR
Hazırlıklarını tesislerinde sürdüren ve dün sabah yapılan taktik çalışma ile sezonun ilk maçı olan Osmanlıspor maçına sıkı hazırlanan Eskişehirspor’da, futbolcuların istekli oluşu ve taktik çalışmadaki performansı Mustafa hocayı mutlu etti. Kısıtlı kadroya rağmen forma savaşanın yaşanmasının memnun edici olduğunu belirten Özer, geçtiğimiz sezondan daha zorlu bir yılın kendilerini beklediğini, ellerinden geleni yapmaktan başka çarelerinin olmadığını belirtti. Özer kafasında da oyun planını netleştirmeye çalıştığını fade ett.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 3 Eylül 2020 12:58

bu sezon salgının artması sebebiyle ligler oynanmayacak. ekim kasımda bu karar alınacak. oynanmış maçlar geçersiz sayılacak. yazın bunu bir kenara.

2 0 Cevap Yaz
Esesli 3 Eylül 2020 11:57

Baskan ligten dusmeyi goze almis. Siz hala ne konusuyorsunuz. Daha eldeki oyunculari tutamadik. 3 sene icinde Eses diye birsey kalmayacak aci ama gercek bu.

0 2 Cevap Yaz
şimşekler 2 Eylül 2020 23:40

60 tane gol yememek için savunma yapmasını öğrenin..

0 3 Cevap Yaz
Sıddık 2 Eylül 2020 18:15

Her yeri plan olsa ne yazar, elindeki kadro kalitesi belli, gelen vurur, giden vurur.

0 7 Cevap Yaz
eses 2 Eylül 2020 17:45

bu teknik ekip bu çocuklara birşey öğretemez.. ne demek istediğimi maçlar başlayınca göreceksiniz..tabi bu teknik ekip ligi görürse.....

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi