Eskişehirspor'da Pinto ve Boffin harekatı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Pinto ve Boffin harekatı
A
a

Eskişehirspor yönetimi, puan silme ve transfer cezalı FİFA dosyaları içinde yer alan Boffin ve Pinto’nun alacağını ödemek için harekete geçti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor kulübünün kabusu haline gelen puan silme ve transfer cezalı dosyaların temizlenmesi için, harekete geçen Başkan Osman Taş, ilk etapta 7 Haziran alacağının son günü olan Boffin dosyasını çözmek için düğmeye bastı. 

BOFFIN İLE OLUMLU GÖRÜŞME
Almanya’da oyuncu ile görüştüğü öğrenilen Başkan Taş’ın, 480 Bin Avro alacağı olan ve 2 dönem transfer cezası ve 6 puan silinmesi talebi ile kulübe ihtar gönderen oyuncu ile önemli ölçüde anlaştığı ve bir ödeme planı hazırlayarak bu tehlikenin önüne geçtiği öğrenildi.

PINTO’DAN DEV İNDİRİM
Diğer taraftan daha önce yapılan görüşmelerde alacakları için Temmuz ayına kadar süre veren Pinto ile de bir görüşme daha yapan Osman Taş,  540 Bin Avro alacağı bulunan oyuncuyla sıkı bir pazarlık yaptığı ve alacağında ciddi bir indirime giden oyuncuyla, anlaşarak, dosyayı tamamen kapatmaya hazırlandığı öğrenildi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Yılmaz 18 Haziran 2019 17:28

Şu haberi birazcık dikkatli okuduğumda şu ana kadar 5 kuruş kimseye ödeme yapılmadığını anlıyorum, Gazeteci kardeşim şu yazdığın haberin herhangi bir şekilde önemi var mı. Bizleri kandırabilirsin, 3 gün sonra foyanız meydana çıkıyor, ya paralar ödenmiştir haber yaparsın ödemeler yapıldı diye, 5 para ödeme yapılmamış ne zaman yapılacağıda belli değil, belkide 1-2 ay içinde tekrar kongrede olabilir. Haberi okuyan Başkan ödeme yaptı, süper lige dönüyoruz zannedecek. Gerçek haber yapın, doğruları yazın.

0 0 Cevap Yaz
bilek26 7 Haziran 2019 16:22

boffinle anlaşmada bize transfer olması da olsa daha iyi olurdu.

0 0 Cevap Yaz
bilek26 7 Haziran 2019 16:20

boffin ile yapılan anlaşmada bize transfer olması daha olsa iyi olurdu .

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi