Eskişehirspor'da Pinto krizinin ardında yatan gerçekler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Pinto krizinin ardında yatan gerçekler!
A
a

Eskişehirspor'un "belalısı" haline gelen Pinto'nun alacaklarının ödenmemesiyle başlayıp büyüyen krizde gelinen son nokta ES TV canlı yayınında...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un "belalısı" haline gelen Pinto'nun alacaklarının ödenmemesiyle başlayıp büyüyen krizde gelinen son nokta ES TV canlı yayınında, Yazı İşleri programında masaya yatırılıyor. Burcu Bilgiç'in sunduğu programda, Ali Baş Eskişehirspor'un Pinto krizinin ardında yatan gerçeklerle ilgili konuşuyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 12 Kasım 2019 10:40

Şuan ödenemeyeceği kesin olan bir para için tam da klüp biraz toparlanmışken, belki güçlü bir yönetim oluşması ihtimali varken bunu yapmak art niyetlilidir. Bu borcun ödenmesi iyi bir yönetim oluşmasına ve takımın toparlanmasına bağlı. yoksa hiç bir şekilde bu borcu klüp ödeyemez. şuan bu parayı ödeyemeyen klüp 3.ligde hiç ödeyemez. şuan yönetici bulamayan klüp 3.ligde hiç bulamaz. parayı alabilmek için en iyi çare süper ligdir. yoksa pinto ve avukatı bu parayı rüyasında bile göremez.

0 2 Cevap Yaz
Davut 11 Kasım 2019 22:39

Pinto denilen adam ve onun avukatı koskoca EsEs'i mahvetti.Yedi bitirdi.Şimdi bir daha ligden düşürmeye kalkıyor.Pinto Eskişehire gel ..paranı al. Avukar bey de gelsin komisyonunu alsın..

2 2 Cevap Yaz
Es 11 Kasım 2019 19:34

Transfere izin veren ve sözlesmeye imza atan o dönemin başkan ve yöneticilerinden para’nın alınması gerekir. Sonuç itibari ile yüksek rakamlara transfer anlaşmalarını yapan kendileridir. Eskişehirsporda her başkan’ın döneminde yapılan transferler ve harcamalar o dönemin Başkan ve yöneticilerinden sorulmalı. Kulübe gelen gelir ve yapılan harcamalar ve anlaşmalar belli. Muhasebe defterinde kalem kalem bu harcamalar kayıtlı olması lazım duyduğumuza göre.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi