Eskişehirspor'da Pinto krizi bitmiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Pinto krizi bitmiyor!
A
a

Eskişehirspor’a 2015-2016 sezonunda transfer olan ve daha sonra olaylı bir şekilde ayrılan Sebastian Pinto krizi sürüyor. Eskişehirspor, Şilili futbolcunun 500 bin avroluk alacağı yüzünden 3 puan silme ve 2 dönem transfer cezası ile karşı karşıya

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un eski futbolcusu Sebastian Pinto ile başı dertte. Mesut Hoşcan döneminde transfer edilen ancak olaylı bir şekilde Es Es’ten ayrılan Pinto’nun 500 bin avroluk alacağı bulunuyor. Pinto bu alacağı için FIFA’ya başvurmuştu. Şilili futbolcunun son olarak alacağı ödenmediği için kulübe FİFA’dan yazı gönderdiği belirtildi. Pinto ile anlaşma sağlanamaması durumunda Eskişehirspor Kulübü 3 puan silme ve 2 dönem transfer cezası alabilir. 

Yeni dosyalar geliyor

Eskişehirspor’da Başkan Kaan Ay ve yönetim kurulu borçları azaltmak için büyük uğraş verirken yeni gelen dosyalar bir hayli can sıkıyor. Başkan Ay, hiçbir gelir olmadığı halde borcu azalttıklarını belirtirken  yeni gelen dosyalar ile birlikte, borcun her geçen gün artmaya devam ettiğini söyledi. 
Başkan Ay, kulübü bekleyen en büyük tehlikenin ise, milyon avro’luk sözleşmeler yapılan Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Jerry Akaminko ve Bruno Mezenga gibi oyuncuların, alacak dosyalarının sırada olduğunu, Boffin’in alacak dosyasının ise kulübe ulaştığını söyledi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626 11 Nisan 2019 00:02

Ömrümüz EsEs borçlarını dinlemekle geçiyor.Ne borç yapmışlar..dağ gibi ...boçrları yapanlar hiç hesap yapmamışlar mı nasıl ödenir diye.

0 3 Cevap Yaz
abc 10 Nisan 2019 19:30

Kaaan kardess .... Halil abine söyle indiragandi yapilan meblalarin bir kismini geri versin bi zahmet ..

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi