Eskişehirspor'da oyuna canlılık getirdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da oyuna canlılık getirdi!
A
a

Eskişehirspor’un Nijeryalı futbolcusu Hamed ilerleyen haftalarda Es Es’in etkili silahı olacağının sinyallerini verdi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’un Nijeryalı futbolcusu Hamed Abodun Sholaja Ümraniyespor ile oynanan maçın ikinci yarısında oyuna dahil oldu. 66’ncı dakikada Talha Erdoğan’ın yerine oyuna giren Hamed Abodun oyuna canlılık getirdi. Kısa sürede sağ kanatta oldukça etkili bir performans sergileyen 20 yaşındaki futbolcu takdir topladı. Hamed ilerleyen haftalarda Es Es’in etkili silahı olacağının sinyallerini verdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 7 Ekim 2020 10:11

hocanın başını boşu boşuna yediler. bu oyuncuların çok fazla kullanılmamasının sebebi, ikinci bir jesse hadisesinin yaşanmamasıdır. bundan sonra o ikiliyi sahada daha sık göreceğiz. bir sonraki transfer dönemi ne olur bilinmez.

2 1 Cevap Yaz
Ali 6 Ekim 2020 22:39

10 numarayı taşıyacak altyapı da oyuncular var ama eşi dostu olmadığı için hala altyapı dalar.

0 4 Cevap Yaz
eses_lee 6 Ekim 2020 17:01

sahamızda maçlarda bence bu 2 Nijeryalı ile çift forvet oynamalıyız yoksa ne gol pozisyonuna girebiliriz ne de gol atabiliriz.

1 11 Cevap Yaz
Nikola 6 Ekim 2020 14:31

Harbiden bu çocuk girmese biz kendi sahamızdan çıkamazdık.. Talha bence yaşı daha gençken başka bir iş kolunda şansını denemeli.. Kusura bakmasın ama bırakın 10 numarayı taşıyacak teknik kapsiteyi futbolcu olacak kapasitesi bile yok.. İnşellah öbür yabancı arkadaşta bir an önce düzelir de oynamaya başlar..

6 13 Cevap Yaz
Es26

Talhada top kontrolü sıfır. Bi futbolcuda olması gereken en önemli nokta çevre kontrolü oda sıfır. Pas kalitesi düşük. Top ayağına geldimi panikten eli ayağına dolaşıyor. Bencede talha başka sektörlere bakmalı yol yakınken.

1 7
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi