Eskişehirspor'da Osman Taş Sinan Özeçoğlu'nu aradı ve...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Osman Taş Sinan Özeçoğlu'nu aradı ve...
A
a

Eskişehirspor'da flaş gelişme! Osman Taş, Sinan Özeçoğlu'nu aradı ve "Biz kongreye gitmeye bugün hazırız’ dedi. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da Osman Taş, Mehmet Şimşek ve Mustafa Topkaya bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İşte basın toplantısından çarpıcı detaylar.

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, “Biz koltuk sevdalısı değiliz. Eskişehir’in güvendiği ve onayını aldığı bir başkana görevi bırakmaya hazırız” dedi.

Koltuk sevdalısı olmadıklarını söyleyen Taş, “En önemli konu kongre. Herkes bizim kongreye gitmemiz için çağrı yapıyor. Bizim yönetim olarak kesinlikle burada koltuk sevdamız yok. Baştan beri söylüyoruz. Birisi varsa gelsin buyursun yapsın diyoruz. Bunun üstüne bugün tekrar yönetimi topladım. Ben eğer bu kongreyi kabul etseydim bir -6 daha yemiştik. Bir -3 daha gelecekti." dedi. Kulüpte kongre üyeliği bulunmayan camia dışından bir isme koltuğu bırakmayacağını vurgulayan Osman Taş "Eskişehirspor zarar görmesin diye kongreyi iptal ettik." dedi. 

Osman Taş Sinan Özeçoğlu ile görüştü

Eski başka Sinan Özeçoğlu’nu aradığını açıklayan Taş konuşmasına şöyle devam etti "Yönetimi toplamadan önce Sinan Özeçoğlu’nu aradım. ‘Sosyal medyada isminiz geçiyor. Böyle bir niyetiniz varsa oturalım konuşalım. Biz kongreye gitmeye bugün hazırız’ dedim. Bildiğimiz bir isim olursa kongreye gitmeye hazırız dedim. Ben Eskişehirspor taraftarı olarak bu kulüpte kongre üyeliği olmayan ve neyin ne olduğunu bilmeyen insanlara bu kulübü teslim etmem. Bizim kongreyi iptal etmemizin en büyük nedeni zaten budur. Biz eğer 20 gün önce kongreyi kabul etseydik bugün eksi 6 puan ceza yemiştik. Mevcut ödenen paralar ödenmemişti. Kimse şu anda lisanslarla uğraşmayacaktı. Eskişehirspor zarar görmesin diye biz eski başkanlardan ya da şehrin tanıdığı ve kongre üyesi olan insanlardan birisi varsa devrederiz dedik. Bu da olmadığı için biz de kongreyi iptal ettik. Eğer bu Eskişehirspor’a zararsa özür dileriz. Bizim görüşümüz bu bir zarar değil. Hatta Eskişehirspor’un geleceği için biz bu kongre kararını iptal ettik” 
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bozüyüklü esesliler 17 Eylül 2019 18:41

şovmen esesin başına çorap örüyor.bu eksi puanları başımıza kim sardı .

0 1 Cevap Yaz
arif 17 Eylül 2019 13:13

Osman Taş sen acil bırak bu işi lütfen yoksa eses kümeye düşecek..

0 2 Cevap Yaz
Baran 17 Eylül 2019 10:46

şapka düştü kel göründü ,Kaan Ay ı yok yere harcarsanız bu durumlara düşmemiz kaçınılmaz tabi ,Sayın Murat Diri hadi bul bakalım klübe başkan seni dinliyoruz

0 11 Cevap Yaz
Es 17 Eylül 2019 10:24

Sayın Osman Taş ve yönetimi,kimin ne olduğunu bilmeden, kulübe üye olmayan kişilere kulübü vermem diyorsunuz.Bu Kişilerle görüştüğünüz de üye olduğunuz takdirde kongre kararı alırız diye yeni oluşuma söyleseydiniz üye Olurlardı.Siz Toko’dan kaynaklı -6 puan cezasını çözdüğünüz takdirde kongre kararı alırız dediğiniz için çekimser kaldılar ve kendilerine göre haklılar.Seçilmeden Para vermek pek doğru değildir. Başkan adayını açıklayabilirler doğru ama yönetim kurulu üyelerini Kongre salonunda açıklayabilirler. Ayrıca siz seçilmeden önce sizi de camia da tanıyan fazla bir kişi yoktu. Yönetim kurulu üyelerini sizde kongrede açıkladınız. Yeni oluşumla görüşerek bu oluşum da görev alacak kişileri Kulübe üyeliklerini yaparak ve birlikte hareket ederek Kongre kararı alıp kulübün önünü açabilirsiniz.

3 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi