Eskişehirspor'da Osman Taş istifa etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Osman Taş istifa etti!
A
a

Eskişehirspor son dakika haberi ile sarsıldı. Eskişehirspor başkanı Osman Taş istifa etti. İşte Taş'ın yaptığı yazılı açıklama.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da bir süredir beklenen gerçekleşti ve başkan Osman Taş istifa etti. Geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında "Gerekiyorsa 24 saat içinde istifa ederim" diyen Taş, futbolcuların alacakları nedeniyle 2. kez antrenmana çıkmaması üzerine gece saatlerinde başkanlıktan istifa ettiğini açıkladı.

İşte Osman Taş'ın istifa açıklaması

"2018 yılının Temmuz ayında sevdalısı olduğum Eskişehirspor kulübüne destek olmak amacıyla VIP kombine almaya geldiğimde kulübün zor şartlarını gördüm ve öncelikle bir loca aldım. Daha sonra Esstore mağazasının sözleşmesinin bittiği söylendi bunun üzerine Esstore işletme hakkını 5 yıllığına devraldım. 

Kulupteki sıkıntıların devam etmesi üzerine 18 Ocak 2019 günü yapılan genel kurulda 2. Başkan olarak yönetimde yer aldım. Tüm vecibeleri mi eksiksiz yerine getirdim.

Ligde kalmamız kesinleştikten sonra alınan karar ile yapılan 30 Mayıs 2019 tarihli kongrede başkanlığımda oluşan yönetim kurulu ile birlikte göreve geldik. Göreve gelir gelmez personele birer maaş, futbolcularımıza da geçmiş dönem alacakları nedeniyle kısmi ödemeler yaptık. Taraftarı olduğum bu büyük camianın geçmiş yönetimleri tarafından verilen ama yerine getirilmeyen daire sözünü bizzat yerine getirerek rahmetli Ediz Bahtiyaroğlu'nun ailesine kendi evimi devir ettim.

Ben ve yönetici arkadaşlarım hızla işe koyulup puan silme cezası gerektiren dosyalarla ve kulüp lisansı işleri ile uğraşırken pinto dan kaynaklı kesinleşmiş -6 puan cezası karşımıza çıktı. İyi niyetle çalışmalarımızı sürdürmemize rağmen şehrin büyük kısmının destek olmadığına hep birlikte şahit olduk. Yinede var gücümüzle çalışmaya devam ederek takımı Polonya ve Afyon kamplarına gönderdik.

Benim şahsen ilk günden bu yana Esstore'un devri, loca, vecibelerim ve son aylarda kulübe yaptığım ödemeler ile bugüne kadar Eskişehirspor için yaptığım harcamalar ve yatırımlar toplamda 9,5 milyon TL tutmaktadır. 

Buna rağmen maalesef başkaca hiçbir ciddi destek alamadık. Kombine satışları ve yapılan kampanyaların sonucu da yeterli olmadı.  Biz göreve geldikten sonra birçok kapıyı çalmamıza rağmen tek bir loca satışı dahi olmadı, birçok randevu talebinde bulundum fakat geri dönüş alamadım. Iyi niyetli bütün çabalarım karşılıksız kaldı. 

Bu süreçte işimden ve ailemden uzak kalarak bütün zamanımı Eskişehirspor armasının yaşaması için harcadım. Her zaman söylediğim gibi önemli olan Eskişehirspor'un menfaatleridir. Bugün yönetim kurulundaki arkadaşlar ile gün boyu yaptığımız toplantılar neticesinde hem Eskişehirspor'un önünü açmak hem de kendi işlerimi toparlamak adına Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılarak yine yönetim kurulu içerisinde yeni bir görevlendirme yapma kararı aldık. Detayları daha sonra paylaşılacaktır.

Umarım bu karar Osman Taş ismi üzerinden yapılan spekülasyon ve dedikodular sonucunda doğan ilgisizliği ortadan kaldırır. 

Belki bu sayede Eskişehirspor'un hak ettiği yerlere gelmesi için şehrin dinamikleri ve taraftarlarımız harekete geçer, birlik beraberlik sağlanır. 

Herşeye rağmen Eskisehirspor sevdam ve davam kesinlikle bitmeyecektir. Bugüne kadar bana inanan ve destek olan tüm Eskişehirsporlulara çok teşekkür ederim. Bundan sonra da sokaklarda, Esstore da, tribünlerde birarada olacağımızı belirtmek isterim.

Yaşasın Eskişehirspor. 
Eskişehirspor yaşasın."


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selim 2 Ağustos 2019 19:50

Osman TAŞ kadar taş düşsün başınıza, herşeyini Es Es için veren adamı bile 2 ayda ne duruma getirdiniz Es Es düşmanları.

0 2 Cevap Yaz
Yorumcu 2 Ağustos 2019 12:08

Ehli olmayan kişiler sırf kariyer için yönetime gelirlerse, üzerine vazife olmayan amigoları yönetime burunlarını sokmaya izin verilirse ,verilen sözler yerine getirilmoyorsa Bırakın ES ES küme düşsün .Yazık bu taraftara... Eski yönetimlerden hesap sorulmalı... ES ES kimsenin tapulu malı değil..

1 13 Cevap Yaz
onur 2 Ağustos 2019 12:02

Türkiye'nin önde gelen haber sitelerinden Mynet istifa olayını okuyucuları ile manşet haber olarak paylaştı,buda Eskişehirspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunun göstergesidir. Fakat gelin görün ki; yıllardır zihniyeti bozuk kişi ve kişilerce yönetiliyor, Osman Taş Eskişehirsporu yönetebilecek vasıflara sahip değildi,açıkçası kendi ticaretini düşünüp reklamını yapmak için yönetime geldiğini düşünüyorum.Futbolcular tesisleri terkediyor,anlaşılıp Eskişehire getirilen Emre Güral gitmiş,sisokko muhtemelen Altay ile anlaşmış,milinkoviç belirsizliği devam ediyor,-6 puan silme cezası gelmiş,-3 daha eli kulağında, ne bekliyordunuz ki tabiki istifa edecekti, asıl olan şu anda ne olacağı, eğer gerçekten Eskişehirspor' a gönül vermişlerse başta Sayın Kanatlı ve Sayın Özeçoğlu olmak üzere şehrimizin önde gelen iş adamları yönetimi devir almalı yoksa bu işin sonu belli..Ayrıca bu kulübe zarar veren Hoşcan.Ünal ve sözde tribün liderleri kulüpten ihraç edilmelidir.

0 11 Cevap Yaz
Patron 2 Ağustos 2019 11:39

Güzelim kulübü ne hale getirdiniz.Yediğiniz yetmedi kulübü batırıp gittiniz.Ama çok ah aldınız merak etmeyin öbür dünyaya kalmaz,yedikleriniz misli misli bu dünyada çıkar.Herkes kendi yoluna bakar

0 6 Cevap Yaz
Cc 2 Ağustos 2019 11:31

Bizdede başkanlık yaşı 18e duscekmi

0 5 Cevap Yaz
Cc 2 Ağustos 2019 11:29

Kaan ay istifaya çağıran kimdi beyler çıksın ortaya başkan olsun haydi başkan diri bir baskandaha bul..

0 6 Cevap Yaz
İsmail Nediyeyimki 2 Ağustos 2019 11:29

Tiyatro devam ediyor. Kötü son olacak gibi. Olan biten hepsi oyun. Gerçek olan devasa borç. Kulübün üzerinden nemalanan "derin kulüp" vazgeçmedikçe bu durum değişmez.

0 4 Cevap Yaz
Eses 2 Ağustos 2019 11:27

Evet murat diri ay yönetimini senin elebaşılığında devirdiniz bu yönetim geldi sonuç ortada sende defol eskspora verdiğin zarar yeter.

0 8 Cevap Yaz
esnaf 2 Ağustos 2019 11:10

Karisinin kullandigi aracin aylik kirasini bile es es e odettiren cakma es es liler neredeler.Yiyip somurecek birsey kalmayinca ,gemiyi terkeden fareler gibi fellik fellik kaciyorlar.Es es in maalesef kaderi bu. ,Eskisehir sayesinde zengin olmus, fakat Es Es icin eli cebine gitmeyen ,cebinde akrepler olan bir suru etiket delisi zenginimiz oldugu halde ,takim bu halde.Haram olsun……….

0 6 Cevap Yaz
Murat muro 2 Ağustos 2019 10:04

En başından bunun böyle olacagini daha dogrusu ya fuat hoca yada başkanin gidecegi açik bir gözle görülüyordu. O zaman yorum yapmamiştim.şimdi yaptım.

0 6 Cevap Yaz
esesli 2 Ağustos 2019 09:43

hadi bakalım taraf ile bu kadar by by 1 lig.. paraşüt ile ikinci lig kırımızı grup... karabükspor gibi olmayalım kapatın artık klübü efsaneyi bu halde görmek bu Türkiye de ilk 3 giren taraftara büyük ıztırap veriyor..

0 10 Cevap Yaz
Hakan 2 Ağustos 2019 09:34

Sayın Osman Taş başkan,Siz beni kesinlikle yıldıramayacaklar demiştiniz. Sonuna kadar savaşıcağınızı söylemiştiniz.Bu yapılanlar sizi Yıldırma politikası.Lütfen yine güçlü,azimli ve kararlılıkla ESKİŞEHİRSPOR başkanlık görevinizin başında olunuz.Öncelikle Ben ve Eskişehirspor’luların büyük kısmı Tahminince sizden memnunuz. Lütfen düşmanlarınızı sevindirmeyin. Saygılar..

6 4 Cevap Yaz
BİLAL 2 Ağustos 2019 09:32

defol git yönetimde falan durma

9 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi