Eskişehirspor’da Osman Taş’ın durumu belli oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da Osman Taş’ın durumu belli oldu!
A
a

Eskişehirspor’da Osman Taş istifa dilekçesini yönetime sundu ve resmen istifa etmiş oldu. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da 1 Ağustos’da istifa ettiğini açıklayan Osman Taş istifa dilekçesini yönetime sunmadığı için resmen istifa etmiş değildi. Osman Taş istifa dilekçesini yönetime sundu ve resmen istifa etmiş oldu. 

Eskişehirspor’da 1 Ağustos’da istifa ettiğini açıklayan Osman Taş, istifa dilekçesini 9 Ağustos tarihine kadar yönetime iletmemişti. Dilekçede istifa tarihi olarak da 19 Ağustos tarihi belirtildiği öğrenildi. Yönetim yüzük gereği bu tarihten itibaren 1 ay süreyle başkansız Eskişehirspor’u yönetebilecek. 1 ay sonra yönetim ya kendi arasında başkan seçecek ya da olağanüstü kongre kararı alacak. 

Osman Taş'ın 16 Ağustos 2019 tarihinde Esstore'da bir basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtlayacağı öürenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 11 Ağustos 2019 12:51

istifa ettiyse işleme alınsın neymiş fiili yok bırakmış ama aynı zamanda aleni ileri tarihli dilekçe filan yani şu anda osman taş istifa etmemiş demektir kulübün başkanı halen o. Amaç nedir bunu taraftara açıklasınlar yeni bir yönetim gelmesin mi? gelirse başkaları gelirse yönetime Eskişehirspora kötülük mü edecek ne iş niye bu tuhaf şeyler yapılyor taraftarın bilmediği ne var açıklasanıza. Taraftar kombine almıyor, bu belirsizlik ortamı gerçek sebep değil mi, derhal güven ortamını kurulmalı herşey normal zeminde ilerlemeli istifaysa istifa göreve devam ve sorumlulukların yerine getirilmesiyse o, yani neyse o.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi