Eskişehirspor’da ortalık yangın yeri!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da ortalık yangın yeri!
A
a

Eskişehirspor’da Afyonspor maçı sonrası sular durulmuyor. Taraftarlar ve Başkan Kaan Ay arasında yaşanan çatlağın ardından başkanvekili Osman Taş adaylığını açıkladı. Ayrıca Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medyadan ateş püskürürken hedef aldığı kişi veya kişilerin kim olduğu merak ediliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da sular durulmuyor. Afyonspor karşılaşması sonrası Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, mevcut yönetimin kongre kararı alması gerektiğini belirmişti. Başkan Kaan Ay’ın ailesinden bir kişinin Diri’yi tehdit ettiği iddiasının ardından ortalık karışmıştı. Taraftarlar, Başkan Kaan Ay’a tepki göstermiş ve kulübün kongreye gitmesini istemişti.

Her gün yeni krizin ortaya çıktığı Es Es’te son olarak Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek’in açıklamaları gündeme geldi. Şimşek “Bundan 5 ay önce piyasada olmayanlar şimdi oturdukları yerden akıl ve proje üretiyor. Şahsi çıkarları için gelecek planları, alacakları için plan yapanların planları elinde patlar” ifadelerini kullandığı tweet attı.

Kimi kastediyor

Şimşek ayrıca, “Taraftar kulübe girdi her şeyi herkes bilir görür oldu. Baronlar harekete geçti. Akıllı olun, birlik olun” ifadelerine yer verdi. Bu açıklamasında kimi veya kimleri hedef aldığı henüz bilinmeyen Şimşek’in ayrıca “Murat Diri’ye kimse laf uzatamaz’ açıklamasında ise hedef aldığı kişi ‘Başkan Kaan Ay mı?’ sorusunu gündeme getirdi.

?Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ve başkanvekili Osman Taş’ın arasındaki iplerin geçtiğimiz aylarda kopması, Afyonspor maçı sonrası ortaya çıktı. Patent krizi ile karşı karşıya gelen Ay ve Taş yol ayrımına gitti. Başkanvekili Osman Taş ise geçtiğimiz akşam kongre olursa başkan adayı olacağını açıkladı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gurbetci Odunbazar 3 Mayıs 2019 21:24

Osman Tas ile ilgili Hamburg'daki Türk kardeslerden sorulsun referans alinsin. Gerek Almanya gerek Türkiye basindaki haberler, kosova gazeteleri patent vs. olaylari kulaga hic hos gelmiyor. Eskisehir taraftarimiz ayik olsun yeter. Buradan uyariyorum. Selamlar memlekete

0 1 Cevap Yaz
2633 3 Mayıs 2019 16:32

Eskişehirspor'u ayakta tutmaya çalışanlar ikiye ayrılır. Kulüpten nemalanan grup, bir de hakiki taraftar grup. Ben bu tartışmalarda kim haklı bilmem. Bildiğim tek şey artık ne kombine alırım ne maça giderim.

0 1 Cevap Yaz
Suat 3 Mayıs 2019 13:49

Eskişehirspor' da ok yaydan çıkmıştır artık.. mutlaka seçimli kongre olmalıdır aksi takdirde bu mevcut yönetim bu işi rahat götüremez..

1 1 Cevap Yaz
Aziz 3 Mayıs 2019 12:14

Ben 50 yaşındayım 35 yıldır bu takımın peşindeyim her sene kombinesi alıp takıma destek olmaya çalışıyorum bizler amigo Orhan gördük amigo Orhan hicbirzaman yönetimleri tehdit etmedi bunlar kulübün düzlüğe çıkmasından rahatsız olup mamaları kesilenler ne taraftarlar birliği kardeşim butaraftar yıllarca türünün lideri olmadan dağılmadan büyüklüğünden birşey kaybetmedi bu yönetimin arkasindayiz

1 10 Cevap Yaz
ESES 3 Mayıs 2019 11:29

Osman taş başkan adayı olacakmış sen eskişehirspor ile ilgili isimlerin patantini kendine al murat diriyi de yanına al kongre için iyi. Takımıda ele geçirin yeni bir halil ünal ve avanesi. Kulübe para vermeyenleri şimdi daha iyi anlıyorum. bu seyirciyi kullandığınız yeter.

1 14 Cevap Yaz
bilek26 3 Mayıs 2019 10:38

TARAFTARLAR KAAN AY A ATEŞ Mİ PÜSKÜRÜYORMUŞ NE SAÇMA HABER YA TARAFTAR DEDİĞİNİZ MURAT DİRİ İSE O ADAM TARAFTARI TEMSİL ETMİYOR. NE ALGISI YAPMAYA ÇALIŞILIYOR, BİZ GERÇEK ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARLARI KAAN AY ' A GÜVENİYORUZ NOKTA.

1 15 Cevap Yaz
Esesli 3 Mayıs 2019 09:39

Eses kimlere kalmış. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

1 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi