Eskişehirspor'da onun hikayesi farklı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da onun hikayesi farklı!
A
a

Eskişehirspor 2014-15 sezonunda kadrosuna Funes Mori’yi kattı. Es Es’in  son yıllarda yaptığı en iyi transferler arasında yer alan Mori, takıma büyük katkı verdi. Ancak

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor 2014-15 sezonunda kadrosuna Funes Mori’yi kattı. Es Es’in  son yıllarda yaptığı en iyi transferler arasında yer alan Mori, takıma büyük katkı verdi. Ancak Arjantinli yıldız 1 sezon boyunca alacağı ücreti alamadı ve şu an kulüple FIFA’lık durumda.

Yazı dizimizde ilk kez
Yaklaşık 1 buçuk aydır sürdüğümüz yazı dizimizde Eskişehirspor’un yaptığı skandal transferleri değerlendirdik. Yapılan bu transferlere kulüp hala borçlu. Ancak bugün ise yazı dizimizde yapılan iyi bir transfere hak ettiği paranın ödenmemesi ve bu kulübü günümüzde FIFA’lık etmesi.

Taraftar onu çok sevdi
2014-15 sezonunun başında Eskişehirspor, Benfica’dan Rogelio Funes Mori’yi kiraladı. Forvet hattında görev yapan Mori, son yıllarda yapılan en iyi transferler arasına girmeyi başardı. Gösterdiği özverili performansla taraftarın kalbinde taht kuran Funes Mori gol yollarında oldukça etkili olmuştu.

FIFA’lık durumda
Eskişehirspor’da 36 karşılaşmada forma giyen Funes Mori ligde 8 kupada ise 6 gol atarken, toplam 8 asist yaptı. Funes Mori’ye ödenmesi gereken 1 buçuk milyonluk ödeme yıllar geçmesine rağmen ödenmedi. Mori, en sonunda kulübü FIFA’ya verdi. Günümüzde Es Es, Mori’ye ödeme yapmaz veya anlaşma sağlayamazsa puan silme ve transfer cezası alacak.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
O dönem 25 Ağustos 2020 13:50

MH döneminde HÜ dönemine ait borçlar ortaya çıkarılmıştı bir raporla. O rapora göre HÜ döneminde epey bir miktar borç geldi. Ancak MH da düşme paniği ile tonla yeni adam getirdi. Ya zaten düşme ihtimalin var çok adam getirince ligte kalmıyorsun zaten kalamadın. Velhasıl çok kötü yönetildi o yıllarda. Yani 1-2 kere Avrupa'da maç yapmış olmak veya 4-5. bitirmek başarı sayılamaz. Ama yarın kongre olsun eminim MH ve/veya HÜ gelirler, özellikle MH kendinden çok emin konuşma yapanları azarlar filan. Yani insanın utanıp gelmemesi filan gerekir ya normal şartlarda. Ama konu Eskişehirspor olunca namus kavramını kafalarından silmişler. Eskişehirspor bizler için namustu. Fakat bu şahıslar için değilmiş ki onca kongre üyesi ve taraftarın gözüne baka baka dalga geçip nutuk atarlar, ve evet, adını ağzına alırlar.

0 0 Cevap Yaz
Nicola 24 Ağustos 2020 09:13

Topçuydu gerçekten bu adam!

0 0 Cevap Yaz
Özgür 22 Ağustos 2020 17:31

Kimse sorumlu hesap sorulmalı, kulübü zarara sokanlar yargıda cezasını çekmeli ve zararlar ödetilmeli, yok öyle şey Paraları savur hiç bir şey olmamış gibi Çekil uzaktan seyret hukukta kurumu zarara uğratanlar ödemekle yükümlüdür.....

0 4 Cevap Yaz
Hakan 22 Ağustos 2020 13:04

Mori elde tutulsaydı EsEs düşmezdi.

0 7 Cevap Yaz
Cihan Günaydın 22 Ağustos 2020 12:29

Arkadaşım bu eski yönetim bedava geliyorlarmış gibi futbolcu almış hiç birinin parasını ödememiş peki avrupa yolu gören takım super ligde kazanılan ve satılan futbolcuların paraları nerede

0 12 Cevap Yaz
paralar uçmuş

Tüm sıkıntılar 2014 2015 yılını gösteriyor bu dönemki başkan sorumlu fakat hiç oralı değil arkadaş. Taraftarın ve parasını alamayan futbolcuların bedduası yetermi acaba gelen bir kamyon para nereye gitti.

0 5
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi