Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da önemli eksik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da önemli eksik!
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig ‘in 6. hafta maçında bugün Hatayspor’a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta Menemenspor’u 3-0 yenerek 3 puanın yanı sıra büyük moral kazanan Siyah Kırmızılılar saat 14.00’te başlayacak olan zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. Karşılaşma başladığında maçı haber sitemizden dakika dakika canlı takip edebilirsiniz.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor ve Hatayspor bugün tarihlerindeki 7’nci maça çıkıyor. Bugüne kadar iki takımın oynadıkları 6 maçın 3’ünü Eskişehirspor, 2’sini Hatayspor kazanırken, 1 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda atılan toplam 16 golün 8’i Siyah Kırmızılılardan, 8’i de Hatayspor’dan geldi. İki ekip ilk kez 30 Aralık 1970 Tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı’nda Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. Eskişehirspor maçtan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı. Hatayspor Geçtiğimiz sezon sezon her iki maçı da 0-3 ve 4-0’lık skorlarla kazanmıştı

ŞimŞekler’de hedef 3 puan

TFF 1. Ligi’nin 6. Haftasında bugün saat 14.00’te Hatayspor’la deplasmanda oynayacak olan Kırmızı Şimşekler, geçtiğimiz hafta yeni Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’la çıktığı Menemenspor karşılaşmasından 3-0’lık skorla galip ayrılmıştı. Hatayspor hazırlıklarını Diyarbakır’da Amedspor tesislerinde sürdüren Eskişehirspor, dün sabah Hatay’a geçti. Zorlu maçın öncesinde yaptığı açıklamada “Rakibimize ciddi saygı duyuyoruz ama biz de Eskişehirspor’uz. Her maça 3 puan için çıkıyoruz” diyen Demirbakan takımına güveniyor ve galibiyet bekliyor.

Es Es’te 2 eksik

Bugün Hatayspor’la karşılaşacak olan Eskişehirspor’da 2 eksik bulunuyor. Kart cezalısı olan Emre Güral ve Kıvanç Karakaş bu maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Sissoko ve Milinkovic’in iyi olduğu ve bu karşılaşmada ilk onbirde yer alması bekleniyor. Diğer taraftan cezalı Emre Güral’ın yerinde oynayacak olan İbrahim Halil Öner’in de Hatayspor filelerini sarsmak için sabırsızlandığı ve bu maçta patlama yapmak istediği öğrenildi.

Eskişehirspor muhtemel 11'i şu şekilde

Melih Ağa, Berkay Dabanlı, Erdal Akdarı, Cemali Sertel, Ibrahim Sissoko, Marko Milinkovic, Mehmet Feyzi Yıldırım, Furgan Polat, Mehmet Özcan, Jesse Sekidika, İbrahim Halil

Süper Lig’i kıl payı kaçırdılar

Geçtiğimiz yıl ligde Teknik Direktörleri İlhan Palut ile oldukça başarılı bir sezon geçiren Hatayspor, Süper Lig’i kıl payı kaçırdı. Gazişehir Gaziantep ile oynadığı Play-Off maçında normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılarla yenilerek dramatik şekilde Süper Lig’in eşiğinden dönmüştü. Bu sezon aynı şanssızlığı yaşamak istemeyen Hatayspor önce Play-Off ve ardından Süper Lig’i hedefliyor. Ligde halen topladığı 8 puanla 7’nci sırada bulunan Bordo-Beyazlılar evinde puan kaybı yaşamak istemiyor.

Bugün saat 14. 00’te başlayacak olan Hatayspor - Eskişehirspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Onur Özütoprak yönetecek. Öztoprak’ın yardımcılıklarını ise Cemal Bingül ve Mahmut Kapluhan yapacak. Onur Özütoprak, Eskişehirspor’un son olarak 20 Ocak 2019 tarihinde evinde oynadığı ve 0-0 biten Giresunspor karşılaşmasını yönetmişti.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sadık 29 Eylül 2019 12:20

Emre Güral önemli bir eksik sayılmaz Halil İbrahim rakip takım defans oyuncularının hücuma katılmalarını önleyebilen tek forvettir.

1 0 Cevap Yaz
Bülent O

Gol atamayan GOLCÜ :) hahahaa

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi