Eskişehirspor’da önce hoca, sonra topbaşı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da önce hoca, sonra topbaşı!
A
a

4 Eylül’de 3. Lig’in ilk maçına çıkacak olan Eskişehirspor’da gözler yeni teknik direktöre ve kamp sürecine çevrilmiş durumda. Siyah Kırmızılı yönetim önce hocayı belirleyip daha sonra kampı başlatmayı planlıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor. 2022-2023 sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Siyah Kırmızılı kulüpte, yönetim öncelikle odağını iç transfere vermişti. 5 futbolcuyu takımda tutmayı başaran Mehmet Şimşek ve yönetimi teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.
 
Futbolcular bireysel çalışıyor
Teknik direktörü belli olmayan takımda futbolcular bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Tolga Yakut, Onur Arı, Hasan Alp Altınoluk gibi isimler sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşacak yeni sezona hazırlandıklarını göstermişti. Diğer futbolcuların da bireysel antrenmanlar yaptığı öğrenildi.
 
4-5 aday var
Eskişehirspor’da Teknik direktör konusunda gündeme gelen isimlerle görüşmeler sürüyor. Es Es öncelikle İlhan Var ile görüşmüştü. Var’ın Es Es’e gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Daha sonra Önder Karaveli ile görüşen yönetimin bundan bir sonuç alamadığı öğrenildi. Es Es’in Suat Kaya’nın ardından 47 yaşındaki teknik adam Cüneyt Biçer ile görüştüğü öğrenildi. Yeni teknik direktörün birkaç gün içinde belli olması bekleniyor.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
As Esesli 14 Temmuz 2022 21:39

Eskişehirspor ruhunu bilmeyen ve Eskişehir futbol camiası dışından kimseyi istemiyoruz!…

0 3 Cevap Yaz
Cihan Günaydın 14 Temmuz 2022 19:43

Coşkun Demirbakan hocamızı getirin

0 3 Cevap Yaz
pompeo 14 Temmuz 2022 16:49

beklemek nedir ya ... altyapidaki teknik ekip .. cocuklari egitmeye devam etsin .. teoride ve pratikte ... temel antremanlar aksatilmasin ... bayram da bitti ... bizimkiler beklemede .. hoca gelcekte .. calismaya baslicaklar ...

1 14 Cevap Yaz
Moğol 14 Temmuz 2022 14:36

İlhan var dan başka hocamı yok arkadaş

1 15 Cevap Yaz
ben

ben varım.dar alanda kısa paslaşmalar....

2 2
müdiriiyyet

yarın gel başla

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi