Eskişehirspor'da Ofoedu oynayacak mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Ofoedu oynayacak mı?
A
a

Eskişehirspor'un yıldız oyuncusu Ofoedu, 2 haftadır sakatlığından dolayı sahada yer alamıyordu, Boluspor karşısında ise...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un yıldız oyuncusu Ofoedu bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Balıkesirspor karşılaşması sonrası sakatlanarak oyundan  çıkan ve 2 haftadır forma giyen Nijeryalı oyuncu hafta başında bireysel olarak çalışmalara başlamıştı. 
Hızlıca iyileşen deneyimli futbolcu bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Ofoedu’nun hafta sonu oynanacak olan Boluspor karşılaşmasında forma giyebileceği öğrenildi. 

"Eskişehirspor tam kadro sahada olacak"
Eskişehirspor fizyoterapisti Uğur Aydın, sportif sakatlıkları bulunan oyuncularımız hakkında bilgi verdi. Kayacan ve Aykut hakkında konuşan Aydın, “Gaziantepspor karşılaşmasında kalecimiz Kayacan Erdoğan, maçın 26. dakikasında bir hava topu mücadelesinde sağ kalçasının üzerine dengesiz bir şekilde düşmesi sonucu sakatlanarak, maça devam edemedi. Gelir gelmez tedavisine başlanıldı. Şuan durumu iyi ve yarın idmanlara başlayabilecek. Yine, Gaziantepspor maçında ısı- nırken, Kaan Kanak’ın kasığında bir sertleşme oldu. Şuan durumu iyi. Ofoedu ise, Cuma günü çalışmalara başlamıştı. Dün saha testi yapıldı. Yarın takıma vermeyi planlıyoruz. Cumartesi günü inşallah tam kadro ile sahada olacağız. ” dedi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi