Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da ödemeler hafta sonunda yapılacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da ödemeler hafta sonunda yapılacak!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, 180 bin Euro alacağı olan Emre Güral ve 185 bin Euro alacağı bulunan Sissoko’yu kadroda tutabilmek için bir kez daha Almanya seferine çıktı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa’nın isteği doğrultusunda mevcut kadroyu korumak isteyen Başkan Osman Taş ve yönetim kurulu üyeleri, tüm imkanları seferber etmiş durumda. Yönetim kurulu üyeleri Eskişehir’de kendi aralarında topladıkları paralarla bazı ödemeleri yaparak oyuncuları takımda tutmak için uğraşırken, Başkan Osman Taş ise, Emre Güral’a para bulmak için Almanya ya gitti.

Ödemeler hafta sonuna

180 Bin Avro alacağı için, daha önce Haziran ayına ödeme sözü verilen Emre Güral, bu ödeme yapılmadığı için Eskişehirspor ile yollarını ayırmak istemiş ve başka takımlar ile ön görüşme yapmıştı. Yeni sezon hazırlıklarına da katılmayan golcü oyuncu ile görüşen Başkan Osman Taş, hafta sonuna kadar ödemenin yapılacağını belirterek, oyuncunun başka takıma gitmemesini istedi.

Kamal’a 10 bin Euro ödendi

Es Es’e geçen sezon transfer olan ve ikinci devre forma giyen Kamal Issah’a ödeme yapıldı. Edinilen bilgiye göre Ganalı orta saha oyuncusuna 10 bin Euro para verildi. Issah, Melih Ağa, Ferhat Kiraz ve Jesse ile birlikte Eskişehir’de çalışmalarını sürdürecek. Kamal’ın da takımda kalmasıyla Es Es’te futbolcu sayısı 27’ye yükseldi. Marko Milinkoviç ile ilgili bir ise henüz gelişme yok.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet yangın, 10 Temmuz 2019 18:06

Hem başkan hemde Topkaya milletin gözünün içine baka baka 9 milyon tl hazır demişti, şu ana kadar 1 lira vermediler, 3-5 kombine , forma satışı, gazoz, su, kola satışlarından gelen paralarla almanya ya falan gidiyorlar, büyük ihtimalle 1-2 ay içinde tekrar kongre yolu görünüyor.

0 3 Cevap Yaz
furemen 10 Temmuz 2019 15:39

Ne Almanyaymış arkadaş.Issah tan önce Milinkoviç ve Sissoko işini halledeydiniz.Öncelikleride mi biz söyleyecez?

0 4 Cevap Yaz
mustafa26 10 Temmuz 2019 15:18

Almanya işi iyice kabak tadı verdi artık..

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi