Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da o oyuncu ıslıklandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da o oyuncu ıslıklandı!
A
a

Eskişehirspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı Sırp hücum oyuncusu Marko Milinkoviç, dün oynanan Fatih Karagümrük maçında ıslıklandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı Sırp hücum oyuncusu Marko Milinkoviç, dün oynanan Fatih Karagümrük maçında ıslıklandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında skor 3-0 olduktan sonra 52’nci dakikada oyundan alınan Milinkoviç’e o anlarda tepki vardı. Kulübeye gidene kadar ıslıklanan Milinkoviç, yerini Kıvanç Karakaş oyuna dahil oldu. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 7 Ekim 2019 10:34

maç biletini böyle 5 tl 10 tl yaparsan futbolu zerre bilmeyenler maca gelir sonra en iyi oyucusunu gereksiz yere rahatsız eder, niye pas vermiyorsun dediler adamın pas atacağı tek kişi yoktu tek kaçan pozisyona koşan yoktu. Zamanında ilk 7 haftada 6 gol atan kamaraya gs liler 3 ay pas vermedi oyun bilmezler yuhaladılar adam senesine gitti küme düştük.

0 3 Cevap Yaz
bilek26 6 Ekim 2019 22:45

o adam tekmelerle oynadı bizimkiler ise erkana kız gibi müdahele ettiler.

0 3 Cevap Yaz
Eses 6 Ekim 2019 21:23

Zarari yararindan daha cok. ayni ligin daha basinda kart cezalisi duruma dusecek kadar gereksiz kart gorerek en onemli ve zor deplasmanlardan biri olan hatayda takimi yalniz birakan emre gural gibi. Devre arasi olmadan kacar gider milinkovic.

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi