Eskişehirspor'da o mücadeleden eser kalmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da o mücadeleden eser kalmadı!
A
a

Eskişehirspor'da son 2 yıldır ligde kalma savaşında gösterilen mücadeleden bu sezon eser yok! Taraftarlar takımda kalmaları şüpheli olanların yerine genç futbolcuların oynatılmasını istiyor. En azından sahada olan deneyimli futbolculardan daha çok genç futbolcuların daha iyi bir mücadele sergileyeceğine inanıyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:Eskişehirspor’da son iki sezondur büyük bir çile çeken taraftarlar en sonunda isyan etti. Takımın bu zor günlerinde forma şansı bulan ancak istenilen performansı sergilemeyen futbolcuların, bir de sözleşme uzatmama kaprislerine girmesi sabırları taşırdı. Taraftarlar, veda etmeye hazırlanan Spor Toto 1. Lig’de kalan haftalarda en azından altyapıdan yetişen futbolculara forma şansı verilmesini istiyor.
 
Yönetim açıklamalı
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri son yaptığı açıklamada hem yönetime hem de teknik heyete seslendi. Diri, “Devam edeceğimiz çocukları sürekli yedek bırakıp bizi bırakıp gitmeyi kafasına koyanları sürekli sahaya sürmek yarın bir gün diğer çocukların da bu takıma küsmesini sağlar. Kimler bırakıp gidiyor kimler TFF ye başvuruyor kimler sözleşme uzatmıyor artık camiayla paylaşılması gerek” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cevdet 4 Mart 2021 14:50

Yenilgiyi kabulleniş çok kötü.Terlerinin son damlasına kadar mücadele etmeleri gerekiyor.

0 1 Cevap Yaz
pompeo 3 Mart 2021 12:02

o isimler aciklansa ... berber naabicak .. bi yere mi yazicak o isimleri .... artis artis aciklamalar ...

1 0 Cevap Yaz
bilek26 3 Mart 2021 01:01

Niye bunu haber yapıyorsunuz ki.

1 1 Cevap Yaz
Ghepa 2 Mart 2021 21:22

Diri'ye, Mesut'a, Ünal'a laf söylemeyin beyler. Adamların eli Ankara'ya varıyor. Cumhurumuza bir ricada bulundular 1 hafta içinde LED reklam panoları stadyuma yerleştirildi. Şimdi bir ricada daha bulunurlar Şanlı ESES imizi Liğden düşürmezler, ayrıca Spor Toto'da bulunan 12 milyon Liranın üzerindeki blokeyi bile kaldırırlar! Türkiye 5'liyi tanıyorsa Eskişehir de bir o kadar 3'lüyü tanıyor.

6 0 Cevap Yaz
Esoes

Kayyum gelsede görsek ama bu 3 lu asla istemezler ucu ceplerine dokunur

0 3
Sivrihisarli 2 Mart 2021 15:15

Sayın diri sen olmasaydın biz bu ligde Kaan ay yönetiminde kalırdık futbola küsmezdik...

0 26 Cevap Yaz
ESESLİ 2 Mart 2021 15:01

ES ESmi KALDIKİ

1 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi