Eskişehirspor da o modeli benimseyecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor da o modeli benimseyecek!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, tesislerde yaptığı açıklamada bahsettiği projenin birinin Altınordu modeli olduğu öğrenildi. Var, Mustafa Akgören başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimine bu projeyi sundu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, tesislerde yaptığı açıklamada bahsettiği projenin birinin Altınordu modeli olduğu öğrenildi. Var, Mustafa Akgören başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimine bu projeyi sundu.
 
Detaylar ortaya çıktı
Cuma günü tesislerde takımın başında ilk antrenmanına çıkan İlhan Var, antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu. Yönetime iki proje sunduğunu belirten genç teknik adam, konuyla ilgili başka bilgi vermemişti. Yeni Teknik Direktör İlhan Var’ın Eskişehirspor yönetimi ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.
 
Benzer bir sistemle
Maddi anlamda zor günler geçiren Es Es’te yeni Teknik Direktör İlhan Var’ın futbolcu yetiştirip satmak üzerine tasarladığı projeyi yönetime sunduğu öğrenildi. Altınordu’nun yıllardır düzenli bir şekilde sürdürdüğü altyapı istikrarını örnek alan Var, benzer bir sistemi Eskişehirspor’a kurmak istediği öğrenildi.
 
Yetiştirip satmak
İlhan Var, teknik ekibine çok güvendiğini her fırsatta yineliyor. Var, “Ekibimde çok değerli isimler var. Bunların içinde Fenerbahçe altyapısını komple kontrol eden Rambo Hasan (Hasan Özdemir) abimizi var. Bu çocuklar işlenmeli. Bir Melih Demiral gibi olması için eğitimler vereceğiz” diyerek oyuncu yetiştirip satmak üzerine bir sistem kurmak istediğini ifade etti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 13 Ekim 2020 11:10

Bak sen şapkadan tavşan çıkarmışlar ne süper öneri bak işte bizim yönetim düşünememişmiş bizde düşünememişik te amcam sakaryadan gelip bu projesini sunmuş. Bizimkiler de hemen tav olmuşlar, hiç kimsenin aklına gelmeyen süper proje! Yahu köydeki yaşlı ninelerin bile bildiği ne zamandır proje oluyor, taraftarın aklıyla dalga geçmeye taraftarı oyalamaya devam ediyorlar bu hocalar yönetime duymak istediklerini söylemiş yönetimin de güya çok hoşuna gitmiş şaşkınlıktan ağızları açık kalmış hatta bizim nasılda aklımıza gelmedi bu adamlar süper üstü diye düşünerek hemen bunları takımın başına getirmişler. Süper şans talih kuşu bizim takımın başına konmuş! pes yahu pes pes.

0 1 Cevap Yaz
S AKIN 13 Ekim 2020 08:43

Hoca senin görevin proje deyil öyle diyen hocaları çok takım bu yıl nasıl ligde kalır onu düşün senin sistemle kurtulmak sıcak para lazım seninde fazla ömrün yok

0 2 Cevap Yaz
Sezar 12 Ekim 2020 12:55

Her açıdan amatör bir takımdan isminin dışında farkımız kalmamış ama kimse bunu kabul etmiyor hocaya, yönetime akıl veriyor. Varsa 100 milyonunuz ortaya koyun ondan sonra konuşun. Yoksa siz ne derseniz deyin bu takım bir kaç sene içerisinde mum gibi eriyip bitecek. Sonra küllerinden doğacak mı? Mesele bu.

2 2 Cevap Yaz
pompeo 12 Ekim 2020 12:17

vayy be ne projeymis arkadas ... yeni hoca futbol dehasi ye cikti be ... helall yönetime ...

2 2 Cevap Yaz
ES 12 Ekim 2020 12:05

EYVAH ARKADAŞLAR YANDIK.. BU DA FUAT ÇAPA GİBİ PROJE ÜRETMEYE GELMİŞ. BIRAK HOCA SEN PROJEYİ ÖNÜNDEKİ 3 MAÇA BAK 0 PUAN ALIRSAN KENDİ PROJENİ YAPARSIN ZATEN. YÖNETİME GETİRİRSEN BÖYLE KİŞİLERİ GELEN SANA BURDA PROJE ANLATMAYA BAŞLAR. BİZİM YÖNETİMDE ZATEN PROJEDEN Bİ HABER OTURUR BUNLARI DİNLER... İKİ GÜN OLDU GELDİĞİ EKİBİNİ ANLATIYOR. NEDEN BU ZAMANA KADAR HEPSİ BİRARADA BAŞKA BİR TAKIMDA ÇALIŞMAMIŞLAR..MADEM BU KADAR KALİTELİ BİR EKİP BURAYA MI GELDİNİZ. PARDON GETİRİLDİNİZ...

2 2 Cevap Yaz
Nikola 12 Ekim 2020 08:44

Uzun vadeli projelerden çok "Çok kısa vadeli" projelere odaklanmak lazım.. 5 maç bilemedin 6 maçlık hakkın var.. Bunlarda takımın mücadele gücünü yüksetecek, ısıracak, sahanın her yerinde basacak takım ortaya çıkartırsan başarı kendiliğinden gelecektir.. Sonrasında kısa vadeli, orta vadeli ve uzun vadeli planları silsileyle ortaya koyabilirsin.. Önce tutunman lazım.. Açıklamalarını dinlediğimde hocanın çok heyecanlı, istekli ve hırslı olduğunu görüyoruz.. Ama açıklama yaparken her kelimeyi doğru seçmek, boyundan büyük laflar etmemek lazım.. Takımın öz güvenini ortaya çıkartacağız, bu takımın en büyük gücü çok koşup pres yapıp rakibin hatalarından yararlanmaktır Bu çok güzel bir tespit fakat bu tespiti ortaya koyarken futbolculara da yeteneksizsiniz demek ne kadar doğru bilemiyorum.. Az konuş öz konuş diye boşuna dememişler.. Çok konuşma demek değil bu tabi ki.. Kelimeleri doğru seç..

0 2 Cevap Yaz
Esesliiii 11 Ekim 2020 17:48

Hoca vahvahvah . Sizden başka kimse dusenemedi zaaaarrr. demekki yönetim bu kadar acizki böyle bir projeyi dusunemedi. Hoca proje uretme gibi laf salatasını birak. Sen takımı çalıştırıp lige adepte et. Önceki hocada senin gibi projeler üretmeye kalktı . Yönetimin basın sözcüsü oldu ama.omru fazla olmadı kulüpte. Senin amacın proje üretmek değil. Takımı çalıştırmak. Sen takımı nasıl ligde tutarım diye dusun, araştır. Onunla ilgili projeler yap. Yönetim okadsr acizmiki bu projeleri dusunemiyor. Zaten b isey becerdikleri yok. Projeleride sen düşünüyorsun. Kulüpteki acizligi gördün. Demekki başkan ve yönetim bu konuda ac acıiz. Ozaman istifa etsinler.

2 11 Cevap Yaz
furemen

Hakkaten ya!Gelen hoca kulübü kurtarmaya çalışıyor.Fuat Çapa dan beri moda oldu.Hoca sen kulübü değil takımı kurtaracaksın.Bu sene bu topçularla kümede kal zaten taraftardan onayı övgüyü alırsın.Ben bunun altında futbolcuları pazara sürme gibi bir art niyet ararım.Hocanın görevi takımı çalıştırmak.Ama suçun büyüğü onda değil bizi bu durumlara düşürenlerde ve bunu bu şekilde konuşturan yönetimde.Nasıl büyük bi camiaysak gelen hoca kulübü kurtarmaktan söz ediyor ama parasını bile kurtaramadan gidiyor.

0 4
Dik Duruş 11 Ekim 2020 16:51

Başkan oyuncu yetiştirelim yüksek maliyete satalim ama biz Eskişehir sporuz biz pilot takım değiliz borçlar yüzünden bu hale gekdik oyuncu yetiscek saticaz biz topcuya para veremiyoruz kaçıp gidiyor yetistirdimiz oyuncular yaşamadıkmi dorukanlar hasan Hüseyin ler dorukandan yetiştirme parası aldın neye yarar bu sistem hedefi türk futbolunun yetiştiren öğrenci modeli için uygun gidin Yunusemre spor klubunu alın yapın ama burası Eskişehir spor.

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi