Eskişehirspor da o listede yer aldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor da o listede yer aldı!
A
a

TFF 1. Lig’de geride kalan 13’üncü hafta adeta ayrılıkları getirdi. Ligde son olarak Ekol Hastanesi Balıkesirspor, Ali Tandoğan ile yollarını ayrıldı. Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Altay, yaklaşık 1 yıldır takımın başında olan Sait Karafırtınalar’a veda etti. Son olarak 7 haftada 6 mağlubiyet alan Osmanlıspor da Mustafa Dalcı ile yollarını ayırdı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri: TFF 1. Lig'de 2019-2020 sezonunda Adana Demirspor ile başlayıp Eskişehirspor ile devam eden teknik direktör değişikliklerine 13. haftada Ekol Hastanesi Balıkesirspor, Altay ve Osmanlıspor da eklendi. Bu ayrılıkların ardından ligde teknik heyetinde değişikliğe giden takım sayısı 12'ye yükseldi

Bu süreçte Cüneyt Dumlupınar’ın ardından Fatih Karagümrük’te göreve gelen Erkan Zengin’in de ayrılmasıyla, Giray Bulak’la anlaşıldı. Bulak’ın dışında Adana Demirspor, Uğur Tütüneker’i, Eskişehirspor, Coşkun Demirbakan’ı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Erkan Sözeri’yi, Boluspor, Osman Özköylü’yü, Giresunspor, Hakan Kutlu’yu, Ekol Göz Menemenspor, Cenk Laleci’yi, Hatayspor, Bayram Toysal’ı ve Adanaspor da Engin İpekoğlu’nu takımın başına getirdi.

Bu değişikliklerden sonra ligde geçen sezondan bu yana takımlarının başında yer alan isim sayısı 4’e düştü. Altınordu’da Hüseyin Eroğlu, İstanbulspor’da Fırat Gül, Keçiörengücü’nde Serkan Özbalta ve Cesar Grup Ümraniyespor’da Ahmet Taşyürek geçen sezon olduğu gibi takımlarının başında yollarına devam ediyor. Akhisarspor’da Mehmet Altıparmak ve Bursaspor’da Yalçın Koşukavak da bu sezon başladıkları görevlerini sürdürüyor.

TFF 1. Lig’de şu anda görev yapan 7 isim daha önce takımlarını Süper Lig’e taşıdı. Engin İpekoğlu, Kocaelispor ve Adanaspor’la, Mehmet Altıparmak Gaziantep FK ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la, Uğur Tütüneker Konyaspor ile Osmanlıspor’la, Coşkun Demirbakan Diyarbakırspor’la, Giray Bulak, Kardemir Karabükspor’la, Hakan Kutlu, Mersin İdmanyurdu ile Osman Özköylü ise Kayseri Erciyesspor’la Süper Lig vizesi aldı.

ES ES DE LİSTEDE

İlk olarak Adana Demirspor’un Ümit Özat’la yollarını ayırdığı 1. Lig’de, Adana ekibinden sonra Eskişehirspor’da Fuat Çapa dönemi sona erdi. Ligde 4. ha­ anın ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor Muza„ er Bilazer’le, Boluspor Giray Bulak’la ve Giresunspor da Erkan Sözeri ile yollarını ayırdı. 5. ha­ adan sonra Ekol Göz Menemenspor Ramazan Kurşunlu ile 6. ha­ anın ardında da Hatayspor İlhan Palut’la yollarını ayırdı. Ligde 7. ha­ adan sonra ise Fatih Karagümrük’te Cüneyt Dumlupınar, Adanaspor’da ise Levent Eriş dönemi sona erdi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi