Eskişehirspor’da o isimler gönderiliyor mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da o isimler gönderiliyor mu?
A
a

Eskişehirspor’da teknik heyetin ardından oyuncular ile de operasyon olacağı yolunda söylentilere cevap veren Başkan Vekili Fatih Sezer “Bizler de söylemleri duyuyoruz. Ancak böyle bir şey kesinlikle yok” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Başkan Vekili Fatih Sezer, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Devre arasında kadroda operasyon olup olmayacağı konusunda da açıklama yaptı. İstikbal Gazetesi’nin haberine göre,  Sunday Alimi, Hamed, Kaan Gül, İbrahim Halil Öner ve Hasan Ulaş Uygur gibi isimlerin gönderileceği söylentilerine de Başkan Vekili Fatih Sezer açıklık getirdi. Sezer “Sunday Alimi, Hamed, Kaan Gül, İbrahim Halil Öner, Hasan Ulaş Uygur ve herhangi bir oyuncumuzun şu anda gönderilmesi gündemimizde yok. Bunlar söylentiden ibaret. Yeni teknik direktörümüz gelir, takımı görür kararını verir. Üstelik transfer tahtamız kapalıyken öyle bir şeyin olması söz konusu olamaz” dedi.

“Çok uğraşıyoruz”
Sezer transfer yasağı ve “ Transfer yasağı için uğraş içerisindeyiz. Bu konuda yönetim olarak çalışmalarımız sürüyor. Şu anda bir neticeye varılmış değil. Ama transferi açmak için çaba harcadığımızın bilinmesini isterim. Özelilkle FİFA dosyaları ile üzerinde çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki hafta bazı şeyler netleşecek” dedi.

“Aceleci değiliz”
Teknik adam konusuna da değinen Fatih Sezer “Yeni teknik adam için şimdilik beklemedeyiz. Çok da aceleci değiliz.  Transfer tahtasının açılması da önemli. Ona göre yönetim olarak karar vereceğiz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sadddık 10 Ocak 2021 23:58

Yahu madem tahtayı açamayacağın eldeki oyuncuları tutsaydın ya. Sen o çocukların suyunu ekmeğini çıkar maaşlarını öde. Sıcak suyu alsın gidenler nasıl oynardı gör. Iyide paramı kardeşim diyorsan. Durumu biliyorsun cebinde para yoksa neden aday oldun

0 4 Cevap Yaz
çınar yusuf 9 Ocak 2021 21:39

ADAM SANKI SAMPIYONLUĞA OYNUYORUZ ACELECI DEYİLİZ DİYOR SAYIN FATIH SEZER FIKRET YILMAZ BU TAKIMIN BASINA GECEYIM DIYOR PARA BILE KONUSMUYIR TRANSFERI ACMAYI KOLAYLASTIRALIM DITOR VE MEVCUT KADROYLA TAKIMI LİGDE TUTARIM DIYOR FAKAT ORALI BILE OLMUYORSUNUZ ADAM ESKISEHIRI SEVIYOR ANTALYA SPORU ELININ TERSIYLE ITEN ADAM ESESI BU DURUMDA ISTIYOR FIKRET YILMAZI BIRAN ONCE TAKIMA GETIRMELISINIZ

6 0 Cevap Yaz
SIDDIK 9 Ocak 2021 19:35

İki Nijeryalı ile İ.Halil i gönderin gitsin.

5 3 Cevap Yaz
Ank06 9 Ocak 2021 16:00

Futboldan ne kadar cok anlıyorsunuz ya bu kadar basitse siz yönetime gelip alsaydiniz takimida siz tutsaydiniz ligde bu kadar borc icinde takıma gelmek yurek ister suan yönetime laf edecek kisi gelip takimi kendi alacak ozaman bu takim bu kadar zaman birbirine alisamayip oynamaması yönetim sucu degildir yapacağınız yorumlar adam akıllı olsun. Herzaman heryerde en büyük ESES

16 4 Cevap Yaz
bilek26

ADAMIN NİCK' İNE BAKIN YORUMUNA ŞAŞIRDIK MI HAYIR ELİN TB LİLERİ FAKE YORUMLAR YAZIYOR BU ÇOK BELLİ OLUYOR SONUNA DA SAHTE SLOGAN EKLİYORLAR.

1 1
Burak

Ne en büyüğü ligde sonuncu

0 3
Deli Ruhi

Yönetime yalakaligin gereği yok. Maden paralari yoktu neden yönetime geldiler. Ben söyleyeyim. Reklam için. Eskişehirspor Başkanligi her kapıyı açar. Söyleyin madem bu yönetimi bu kadar seviyorsun . Yönetimin hangi sportif başarısı var. 30 maç kazanamama, para yok küçülme diye diye takımı bu hale düşürme. Bu mu. Yönetimin başarısı...

0 5
Beylikovali 9 Ocak 2021 14:06

Transfer yapabiliyomus gibi bide kadroda operasyon yapcaklarmis.İbrahim Halil Öner gidebilir gerisi kalsın.

0 8 Cevap Yaz
Hakan 9 Ocak 2021 14:05

Türkiye'de EsEs kadar olmasa da bütün kulupler borçlu. Hele bazılarının borçu milyarları geçmiş.Ama bütün kuluplerin transfer tahtası açık.Bazılarının devletten destek alarak borçlarını ödedikleri söyleniyor.Ama EsEs gelince tahta kapalı ..alacaklılar sanki bir yerlerden yönlendiriliyorlarmış gibi imza vermekten son anda vazgeçiyorlar.-3 PUAN cezalar da hazır.Demek ki EsEs zamanında çok ah almış.İtibarı eksilerde.Cezasını çekiyor.Sorumlusu eski başkan ve yöneticiler.

2 7 Cevap Yaz
bilek26

ah la ne ilgisi var.

3 2
EsEs 9 Ocak 2021 13:52

EsEs li oyuncular artık tecrübesiz değiller..Kendilerini geliştiremediler.Gol vuruşu yapamıyorlar.Hala kalecinin göğsüne şut atanlar.3-4 pas yapamıyorlar.Yabancı oyuncular hızlı ama pas vermiyorlar,zamanlamaları iyi değil.Defans adamları rakibi rahatsız edemiyor.Duracağı yeri bilemiyor.Rakibi arkadan faul yapmak sarı kart.hala öğrenememişler.Hırs da yok.Rakiplerini nefes aldırmamaları gerekiyordu. O da olmadı.Kaleci eğer şımarmazsa ,gereksiz hareket yapmazsa ....gelişiyor. Velhasıl gitseler de kalsalar da çok da farketmiyor.

0 8 Cevap Yaz
Muammer 9 Ocak 2021 12:11

Zaten sizin aceleciğiniz yokki.Eses küme düşer,sizlerde öyle bakarsınız.Yönetim olarak halt işlediniz helal olsun

0 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi