Eskişehirspor'da o isim takımdan ayrıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da o isim takımdan ayrıldı!
A
a

Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşamayan Ekrem Kılıçarslan Eskişehir’den ayrıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Önceki gün  tesislerde gerçekleştirilen antrenman sonrasında takım arkadaşları ile vedalaşan Kaleci Ekrem Kılıçarslan memleketi Çanakkale’ye gitti. Takım arkadaşları hem tesislerde hem de Eskişehir Şehirlerarası Terminalinde vedalaşan Ekrem’in gözlerinin dolu olduğu görüldü. 8 yıldır Eskişehir’de yaşayan ve Eskişehirspor forması giyen Ekrem’in vedası arkadaşlarını da üzdü. Ekrem’in transfer görüşmeleri konusunda menajerine tam yetki verdiği ve gelişmeleri ailesinin yanında, Çanakkale’de takip edeceği gelen bilgiler arasında.

Eskişehirspor formasını son iki sezonda sırtına geçiren 22 yaşındaki Ekrem Kılıçarslan 42 kez Siyah Kırmızılı formayı giydi. Ekrem Kılıçarslan hangi takıma imza atarsa atsın Eskişehirspor kurallar gereği yetiştirme bedeli talep edemeyecek.
Kaynak : İstikbal
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yusuf Tunçer 23 Temmuz 2020 12:48

Eğer bir yıl önce federasyondaki dışta hasıraltı edilmeyip 6 puanınız o tarihte silinseydii,Afjet Afyonspırun yerine Eskişehir düşecekti. Ama ah yerini buldu.

2 0 Cevap Yaz
harika biri 20 Temmuz 2020 10:50

bütün suçlu taraftardır kim geldiyse çanak tutuldu paraları indirdiler taraftar derken kendini reis zannedenler ceplerinde kuruş yokken adamlar şimdi lüks arabalar evler dükkanlar ;) yersen işte

0 1 Cevap Yaz
neydi 19 Temmuz 2020 23:59

biz bize yetemedik Tatar, siz size diri ve ekibiyle takımı küme düşürdünüz.

1 5 Cevap Yaz
ahmet çelebi 19 Temmuz 2020 18:46

Şaşırdıkmı tabikide hayır. 1.liğden belki alan bir takım çıkabilir. Yada 2.liğde başka bir takıma gider. Transfer yasagı yemememiz için borçları yapılandırmamız lazım yoksa hiç bir şey yapamayız.

0 1 Cevap Yaz
Ferit 19 Temmuz 2020 18:06

Yeni takımında başarılar Ekrem,ESES taraftarı seni unutmayacak...

0 3 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 19 Temmuz 2020 17:01

Eskişehirspor u kimler nasıl yönetmişler... Bir tane adam çıkıpda siz napıyorsunuz dememiş.Yaziklar olsun sizlere ..... Eskişehirspor kartvizitinden kendilerine çıkar sağlayanlara yazıklar olsun.Allah topunuzun belasını versin

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi