Eskişehirspor'da o isim Süper Lig yolunda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da o isim Süper Lig yolunda!
A
a

Eskişehirspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mehmet Özcan Süper Lig yolunda. Başarılı oyuncun Trabzonspor, Galatasaray ve Kasımpaşa ile ilgilendiği öğrenildi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

580 bin liralık alacağının ödenmesiyle boşa çıkması engellenen Mehmet Özcan’ın buna rağmen takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genç oyuncunun adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılıyor. Dün gündeme gelen haberlere göre, Mehmet ile Trabzonspor arasında prensipte anlaşma sağlandığı belirtildi. Trabzonspor yönetiminin 1-2 hafta içinde bu transferi noktalamak için harekete geçeceği iddia edildi. Son olarak, şu an Kasımpaşa’yı çalıştıran Fuat Çapa’nın da eskisi oyuncusunu kadroya katmak istediği belirtiliyor. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaan 19 Temmuz 2020 13:20

Satılsın Mehmet kardeşimiz kulübe para lazım onun da önü açılır alacaklarını ödediyseniz satın transfer olsun süperlige yoksa seneye elini kolunu sallayarak gider

0 2 Cevap Yaz
Sıddık 19 Temmuz 2020 11:59

Yönetimin kriz yönetim bilgisi yok daha kötü günler yakın, mevcut kadroyu da koruyamıyacaklar bu gidişle, bırakında ben de hayalimi gerçekleştireyim Es Es e başkan olayım SIDDIK BAŞKAN desinler.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi