Eskişehirspor’da beklenen olmadı, transfer yasağı kalkmayacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da beklenen olmadı, transfer yasağı kalkmayacak!
A
a

Sezon başında Türkiye’de sadece Es Es’in üç puanı silindi şehir sessiz kaldı. Kumpas davasında bizi suçlayan Trabzon’a olan borcu bari şehir olarak ödeyelim dedik yine destek gelmedi. Eskişehir’e göz bebeğine sahip çıkmadı

Sütiş Eskişehir
Küme düştükten sonra adeta görülmezden gelinen Eskişehirspor sahipsiz bırakılıyor. 2021-2022 sezonuna başlarken Türkiye’de profesyonel liglerde sadece Siyah Kırmızılı kulübün puanı silinirken bu utanç tüm Eskişehir’in oldu. Daha sonra Trabzonspor Kulübü, Feto tarafından yapılan kumpas şike davasında Eskişehirspor’u suçlamaya devam etti ve kapansın diyerek haddini aştı.

Transfer açılmayacak
Trabzonspor Kulübü’ne olan 420 bin euroluk borcun ödenmesi için Eskişehirspor Kulübü bir kampanya başlatarak dosyakapat.com’u hayata geçirdi. Tüm şehir olarak paranın toplanması hedeflendi. Ancak kampanyaya katılım hayal kırıklığı yaşattı. Kampanyada sadece 262 bin lira toplandı. Her zaman olduğu gibi koskoca Eskişehir, göz bebeğine sahip çıkmadı. Es Es, Trabzonspor’a olan borcunu kapatmadığı için transfer yasağını kaldırmayacak.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
HESAP SORULSUN 9 Aralık 2021 16:08

Bu şehrin halkı bütün fertleri yaşlısı genci 1965 yılından beri yardım yapıyor. Son yıllarda kulübü yöneten yöneticiler ve taraftar başkanları tarafından soyuldu soğana çevirildi. Bu halk bu saatten sonra yardım yapmaz önce son yöneticilerden ve halktan para toplayıp eğlence düzenleyen, deplasman maçları giderleri olan otobüs, otel, yeme içme giderlerini ödeyen DİRİLİ taraftarlardan hesap sorulsun.

0 16 Cevap Yaz
Polat 9 Aralık 2021 11:55

Aziz Yıldırım dan isteyin. Sonuçta 2011 yılında vefa borcunu ödesin😄

17 7 Cevap Yaz
Ekici26

Vefa borcu ne yahu biz şike filan yapmadık ne vefası saçma sapan yorum yazmayın Tb limisin nesin.

3 13
Uğur

Trabzonspor Bursadan ne kadar para aldı.Rizesporu düşürdüler.

0 4
HAMSİ

Ahahahaha Kudur 2010 2011 şampiyonu fenerbahçe hamsilerrrr

2 5
sezar 9 Aralık 2021 10:33

sanki vatandaşın cebi para dolu...

2 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi