Eskişehirspor’da o isim futbolu bırakabilir!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da o isim futbolu bırakabilir!
A
a

Eskişehirspor’da sorun yaşayan Kıvanç Karakaş’ın futbolu bırakma noktasına geldiği öğrenildi. Başkan Mustafa Akgören, deneyimli oyuncuyla görüşeceklerini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Ligin 7’nci haftasında oynanan Akhisarspor maçında golde hatası olan ve bu maçta 45. dakikadan sonra oyundan alındığı gerekçesi ile teknik kadroyla sorunlar yaşayan Kıvanç Karakaş’ın futbolu bırakmak istediği öğrenildi. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan Mustafa Akgören, “Kıvanç sezon başında futbolu bırakma niyetindeydi fakat ricamız üzerine takımda kaldı. Şu anda da antrenmanlara gelmiyor.  Bu sezon bazı maçlarda forma giydi ve eski formundan uzak. Bildiğim kadarıyla futbolu bırakmak istiyor. Kendisiyle oturup konuşacağız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Murat 15 Kasım 2020 02:12

kalede hiç oynatılmayan kalecimiz Ebrar Yiğit Aydın atıl bir vaziyette bekletileceğine 2 metreye yakın boyu ile Kaptan Sezgin'in yerine stoper oynatılabilir hem kalemize yapılan ortaları keser hemde rakip kalelerde tehlike yaratabilir.

1 2 Cevap Yaz
Esesliiii 14 Kasım 2020 20:24

Yazık Başkan. ne olursa olsun Kıvanç. O formayı yıllarca terletti. herkes hata yapabilir. Eğer siz başkan Kıvancı elinizde tutamıyorsanız yazıklar olsun. Orada daha ne işiniz var...

0 2 Cevap Yaz
şimşekler 14 Kasım 2020 20:24

Kaptan Sezgin inatla direniyor kendisinde futbolu bırakmasını bekliyoruz..

2 3 Cevap Yaz
Tesekkürler kıvanç 14 Kasım 2020 20:20

Mücadeleci bir oyuncuydu alacakları konuşulup anlaşılıp ödenmeli. Zor günlerde bizimleydi. Diğer alacağı olanlar gibi uzatılmamalı oda durumu biliyor bir orta yol bulunur elbet.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi