Eskişehirspor'da o ateş yandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da o ateş yandı!
A
a

Eskişehirspor Takım Kaptanı Sezgin Coşkun, Karacabey Belediyespor maçında alınan galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşadı. Kaptan ayrıca ES TV’ye maç sonu yaptığı açıklamada çok mutlu olduklarını söyledi

Sütiş Eskişehir
Kazanmamız gerekiyordu
ES TV’ye konuşan Kaptan Sezgin, “Öncelikle geçtiğimiz hafta yaşanmış bir trafik kazası sonrası futbolcu arkadaşımız Ahmet Çalık’ı kaybettik. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Türk futbolunun başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Üzücü bir olaydı. Ama hayat da bir şekilde devam ediyor. Bizim de önemli bir maçımız vardı. Bir üst sırada yer alan rakibimizle oynuyorduk. Umudumuzu devam ettirebilmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Kümede kalma isteğimizi daha da ateşlendirmemiz gerekiyordu” dedi.
 
Kontrollü oynadık
Kaptan, “Maçın başları biraz sıkıntılıydı. İstediğimiz oyunu sahada sergileyemedik. 30’unu dakikadan sonra daha oturaklı bir oyun oynadık. İlk devrenin sonunda golü bulup soyunma odasına üstün gitmek bizi daha fazla ateşledi. İkinci yarıda hem skoru korumak hem de rakip kaleye gidebilmek adına kontrollü oynadık. 2-0’ı yakaladıktan sonra rahatladık gibi oldu ama 2-1’den sonra yine panikledik. Önemli olan kazanmaktı. Haftaya transferler bakımından ligin flaş takımlarından Şanlıurfaspor deplasmanına gideceğiz. O maçtan önce hem moral kazanıp hem de özgüvenimizi arttırmak güzel oldu” dedi.
 
Eskişehirspor büyük bir cacmia
Taraftara teşekkür eden Kaptan, “Bu soğuk havada buraya gelip bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hafta içi şehirde bir kampanya başlatıldı. Böyle bir sinerji olunca bu takıma da yansıyor. Eskişehirspor büyük bir camia. Birlik ve beraberlik içinde olunursa, en azından küçük bir hareketliliğin bile şehri asıl ateşlediğini gördük. Bunun artarak devam etmesi lazım. Saha dışındaki birlik ve beraberlik artarsa bu sene kümede kalacağımızı düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.
 
İlk defa üçlü çektirdim
“2007’den beri buradayım ilk defa 3’lü çektirdim” diyen Kaptan, “Onların sevgilerini her zaman hissediyorum.  Maçta olsun dışarıda olsun sevgilerini sürekli gösteriyorlar. Ben de onları seviyorum. Kendimi bir futbolcu gibi değil taraftar gibi hissediyorum. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
 
Tek isteğim takımın kazanması
Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Onur Arı, Karacabey maçı sonrası ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Onur, “Maça iyi başlamak istemiştik. Ama durgun başladık. İlk devrenin sonlarında skoru yakaladık. İkinci yarı 2-0 öne geçtik. Şanssız bir gol yedik ama maçı kazanmayı başardık. Güzel bir galibiyetti bizim için. Gol atmak güzel bir his. 9 gole ulaştım. İnşallah 19 olur, 29 olur. Takımımız kazansın tek isteğim o” dedi.
 
Özgüvenimiz yerine geldi
Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Ömer Faruk Söyler, maç sonu ES TV’ye konuştu. Galibiyeti değerlendiren Ömer, “Kazandığımız için çok mutluyuz. Takım arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Maça bence iyi başladık. İlk yarının sonlarına doğru da golü bulduk. İkinci devreye bu moralle başlayıp maçı kazandık. İnşallah devamı gelir. Kazandıkça kazanma alışkanlığı elde ediyoruz. Özgüvenimiz artıyor. Bu galibiyetin önümüzdeki maçlara iyi yansıyacağını düşünüyorum” dedi.
 
Çok mutlu oldum
Eskişehirspor formasını ilk kez Karacabey maçında giyen Metehan Toprak maç sonu yayıncı kuruluş ES TV’ye yaptığı açıklamada, “Bugün ilk defa Eskişehirspor formasını giydim. Bu camianın bir taraftarı olarak formayı giydiğim için çok mutluyum. Bu takımı tribünde seyrediyordum. Ama şimdi saha içindeyim. Allah inşallah daha iyi yerlere gelmeyi nasip eder. Bu maçı kazanmak zorundaydık. Takımca iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Biz ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EseseskikikieskieskiEs 18 Ocak 2022 16:20

1 Galibiyet ile pireyi deve yada yorgan yapmanın anlamı falan yok.Bu dediklerinizi ligde kalırsak şayet o zaman söylersiniz.

1 8 Cevap Yaz
Kadir 18 Ocak 2022 15:00

Olacak gibi,haydi EsEs

2 7 Cevap Yaz
Esesli 18 Ocak 2022 11:53

Takım savunması çok iyi idi. Böyle devam ederlerse bu iş olur..

2 9 Cevap Yaz
Eskiesesli

Bir de kalecimizin yan toplarda kale sahasına hakim olması lazım.Birçok gol böyle yenildi.

0 3
büyük kaptan 18 Ocak 2022 11:30

hep söyledim SEZGİN adamdır kaptandır.

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi