Eskişehirspor'da neler oluyor? İnanılmaz iddialar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da neler oluyor? İnanılmaz iddialar!
A
a

Eskişehirspor'un ligde kalmayı garantilemesinin ardından kulüpte herkes eteğindeki taşları dökmeye başladı ve yer yerinden oynadı. Bir olay iddia da Başkanvekili Osman Taş hakkında ortaya atıldı. Eskişehirspor’da Başkan Kaan Ay ve Başkanvekili Osman Taş'ın arası neden bozuldu?

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor en azından ligde kalma sürecinde yaşadığı zorlu süreci geride bıraktı ve rahat bir nefes aldı derken 2 gündür camiada yer yerinden oynuyor. Es Es'in Afjet Afyonspor'u 3-1 yenil ligde kalmayı garantilediği maçtan sonra Murat Diri'nin olay açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi de Başkanvekili Osman Taş hakkında olay bir iddia ortaya atıldı.

Eskişehirspor’da Başkan Kaan Ay ve Başkanvekili Osman Taş arasında yaşanılan krizin nedenleri ortaya çıkıyor. Başkanvekili ve Esstore işletmecisi Osman Taş 18 Ekim 2018 tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumuna başvurduğu öğrenildi. Taş’ın, Eskişehirspor ve taraftarlara mal olmuş; Şimşekler, Esstore, Anadolu Efsanesi, Anadolu Yıldızı, Anadolu’nun Yıkılmayan Kalesi, Kırmızı Şimşekler gibi sloganların yanı sıra, Eskişehirspor Tribün grupları Efeler, Altes ve Nefer gibi isimlerin bazılarını kendi adına tescil ettirdiği öğrenildi. Başkan Ay ve Taş’ın arasındaki iplerin kopma nedenlerinin bir tanesinin de patent olayı olduğu belirtiliyor.

Taraftar uyarı görevini yapar!

Murat Diri: Eskişehirspor Başkanının yapamayacağı görülüyor

Murat Diri "Kongre vakti" dedi, tehdit edildi!
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
cihan 1 Mayıs 2019 21:44

Halka mal olmuş slogan ve isimlerin patenti ya da marka tescili yapılamaz. Bu açık ve net.

0 4 Cevap Yaz
Cuneyt 1 Mayıs 2019 21:43

Böle bişey yapılamaz bikere Altes ismi turizm firmasının patentidir Altes ismini alamaz Kaan ay gelince yakından tanimiyorum lakin emek vermiş bir adam atıp tutan Halil unalin yapamadığını yapıp lisans çıkarmıştır bence takımın tuzunu değiştirip şirket yapılmalı artık ve bağımsız başkanlar olmalı kimsenin etkisinde kalmayan taraftar gruplarından bağımsız ama bişey olduğunda kötü sonuçta taraftar çekiyor çilesini iki ucu kötü değnek.

0 2 Cevap Yaz
Tatar uğur 1 Mayıs 2019 16:39

Bunlarin hepsi kendi menfatleri icin.

1 4 Cevap Yaz
bilek26 1 Mayıs 2019 14:55

ne kongresi yahu görevini yapan yönetim varken ne kongresi bence Eskişehirspor başkanı görevini yapıyor bundan rahatsız olanlar varsa açıkca konuşmalı neye garezleri varmış rahatsız olanların ads maçında yaptıkları ortada bu rahatsız olanların başkan kaan ay a laf etmeğe hiç hakkı yok gölge etmesinler.

3 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi