Eskişehirspor'da nefesler tutuldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da nefesler tutuldu
A
a

Eskişehirspor yarın kritik bir maça çıkacak. Siyah-Kırmızılı takım yarın 14.00’te ateş hattının hemen üstündeki Edirnespor’un konuğu olacak. Camia zorlu maçtan 3 puan bekliyor. Size güveniyoruz, Edirne’den mutlu döneceğinize inanıyoruz. Haydi Es Es!

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 23’üncü haftasında yarın deplasmanda zorlu bir maça çıkacak. Kırmızı Şimşekler, kendisi gibi kümede kalma yarışı veren Edirnespor’un konuğu olacak. Yarın saat 14.00’te oynanacak maçta Es Es kazanmak için ter dökecek. Alınacak kötü bir sonucu ise düşünmek bile istemiyoruz.

HAKEM BELLİ OLDU

Yarınki Edirnespor-Eskişehirspor karşılaşmasında düdük çalacak hakem belli oldu. Maçı İzmir bölgesi hakemi Berk Sipahi yönetecek. Sipahi’nin yardımcıları Tolga Okumuş ve Eren Öksüzler olacak. Serkan Eryılmaz ise maçın 4’üncü hakemi. Hakem belli oldu Edirnespor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Eskişehirspor, bu sabah yola çıkacak. Şimşekler, Edirne’de konaklayacağı otele yerleşecek ve maç saatini beklemeye çekilecek.

TEKNİK HEYETİN İLK SINAVI

Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yollarını ayıran Siyah-Kırmızılı kulüp genç teknik adam Ali Onur Cerrah’ı takımın başına getirmişti. Futbol Direktörü ise Fuat Çapa olmuştu. İkili ikinci kez Siyah-Kırmızılı takımda görev alıyor. Edirnespor maçına odaklanan teknik heyet, takımı maça en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyor. Belçika’da olan Çapa bugün İstanbul’a inecek. Yarın ise Edirne’de maçı stadyumda izleyecek.

İlk devre Eskişehir’de oynanan maçı Edirnespor 3-1 kazanmıştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi