Eskişehirspor'da mutlu haber yakın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da mutlu haber yakın!
A
a

Eskişehirspor yönetimi transfer tahtasının açılması konusunda gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İnşallah çok yakında ‘tahtayı açtık’ demek nasip olur” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Mustafa Akgören başkanlığındaki Es Es yönetimi, transfer tahtasının açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Camiayı sevindirecek sona çok yaklaştıklarını belirten Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil, yönetim, kulüp avukatları ve alacaklı birçok avukatın transferin açılması için seferberlik başlattığını ifade etti. Baturaygil, “Kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum herkes tarafından biliniyor. Bir kuruş gelirinin olmadığı gerçeğini, alacaklı futbolcu ve teknik adamların da artık kabullenmeye başladığını görüyoruz. Yönetimin iyi niyeti ortada. Bugüne kadar transfer tahtasının açılması için gerekli olan maddi kaynağın bulunması için yaptığımız tüm destek çağrıları da karşılıksız kaldı” diye konuştu.

"Transfer açıldı haberini vermek istiyoruz!"
Baturaygil, “Geliri olmayan ve destek bulamayan bir kulübümüz var. Bu durumu alacaklı futbolcular ve teknik kadro da artık görüyor. Son günlerde yönetim kurulu arkadaşlarımızla, avukatlarımızla sabahlara kadar yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Allah’ın izniyle transferin açılması konusunda önemli yol aldık. Elbette ki sorun çıkartan bazı isimler oluyor. Onlarla da görüşüp durumu anlatıyoruz. Bize anlayış gösterip yardımcı olan çok. Hayırlısıyla bir aksilik olmaması halinde camiamıza yakında ‘transfer açıldı’ haberini vermek nasip olur” ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eniştesi gelmiş 22 Ocak 2021 15:41

Bu haberin noktasına kadar hiçbir detayına inanmıyorum puanı olan takım 17 maçta max. 17-20 puanla ligi son sıradan bitirip 2. Lige düşer ne yaparsanız yapın gideceksiniz o koltuktan sizler es ese layık başkan felan değilsiniz transfer tahtasını 2. Ligteyken açarız en fazla kimse umutlanmasın boş yapmasın.

0 1 Cevap Yaz
AtYalani 21 Ocak 2021 21:51

Yonetim iyice sasirdi gundem yaratmak icin birbirlerini yalanlar duruma dustuler. Baskan acilmiyacak para yok diyor, yardimcisi acacagiz insallah diyor. Zaten kac gun kaldi, ara transferde iyi topculari nasil bulacaksin, bulsan hangi parayla alacaksin, hadi o da tamam kumede kalacak en az 34-35 puani toplayabilecekmisin. Yonetimin ver gazi piyasaya gunu kurtaralim anlayisi artik yurumuyor. Ve bu taktikleri takima zarar veriyor. Mevcut futbolcularin alacaklari odenmiyor, once bizim parayi odeyin demeyecekler mi. Bu futbolculari bir daha nasil ikna edeceksin, nasil motive edeceksin, madem transferi acacak ve yapacak paran var. Onlarda ilk firsatta bu yalan ve yanlis politikalardan bikip giderse, boyyuk basgan ve muhtesem yonetimimiz bizi amatorde sampiyon yapar bu kafayla!

1 5 Cevap Yaz
İşte ben 21 Ocak 2021 20:43

Hadi diyelim tahtayı açtınız ,peki yeni gelecek topçularla nasıl sözleşme yapacaksınız ..eee hani para yok ! diyorsunuz ya ...

0 6 Cevap Yaz
bızdık 21 Ocak 2021 17:37

istifa haberini bekliyoruz.....

2 15 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 21 Ocak 2021 13:15

Ligin başında acicaktiniz transferi şimdi elimizde 3 puan var kimleri alicazda ligde kalicaz...Bu sezon ligden düşürülmenin kaldırılması büyük bir nimetti ama değerlendiremedik...

1 19 Cevap Yaz
chn 21 Ocak 2021 13:02

Açınca kuş mu konacak. Sanki futbolcu alıp parasını ödeyip ligde kalabileceğiz. Şaka gibi....!

2 16 Cevap Yaz
korhancan 21 Ocak 2021 12:11

Keşke açılsa ama çok zor.Mevcut yönetim gene zaman kazanmaya çalışıyor ve camiayı oyalıyor.Gitmenize az kaldı sayın yönetim.

3 18 Cevap Yaz
pompeo 21 Ocak 2021 11:04

hic inanmiyorum ya ... neyse .. belki acarlar harbiden ...

3 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi