Eskişehirspor’da müjdeli haber! Kriz çözüldü...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da müjdeli haber! Kriz çözüldü...
A
a

Eskişehirspor’da dünkü antrenman öncesi Fuat Çapa futbolcularını ikna ederek antrenmana çıkmasını sağladı. Emre Güral ise sözlerin tutulması nedeniyle antrenmana çıkmadı. Yönetim ise akşam saatlerinde biraz ödeme yaparak krizin büyümesini önledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş ve yönetime verilen ültimatomun ardından Eskişehirspor’da dünkü antrenman tek eksikle tamamlandı. Teknik Direktör Fuat Çapa, özellikle yabancı futbolcuları ikna ederek takımın antrenmana çıkmasını sağladı. Takım antrenmandayken yönetim ise kaynak arayışlarını sürdürdü. Akşam saatlerinde ise Eskişehirspor yönetimi futbolculara bir kısım ödeme yaparak krizin büyümesini önledi.

Dün Adanaspor maçı öncesi yapılan son antrenmana çıkmayan tek isim ise Emre Güral’dı. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle golcü futbolcu tesislerden ayrılarak bir otelde konakladı. Adanaspor maçının kafilesinde yer alan Emre’ye Başkan Osman Taş çek vererek Eskişehir’de kalmasını sağladı. Eskişehirsporlu futbolcular kalan ödemeleri için Adanaspor karşılaşması sonrası yönetimle bir kez daha görüşme yapacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Harami 24 Ağustos 2019 13:12

Başlığı okuyunca sanki paralı bir başkan geldi de kulübü aldı ve tüm borçları ödeyeceğinin sözünü verdi gibi algılıyor insan. Kriz çözülmemiş sevgili basın. Kriz ertelenmiş. Başkanla yönetim arasında çatlak var, teknik kadro ve futbolcularla başkan arasında çatlak var. Onların topu tamamen çözülmüş olursa bu o zaman müjde ve kriz çözüldü diyebiliriz.

0 9 Cevap Yaz
Raykentli 24 Ağustos 2019 12:35

Sayın cumhurbaşkanımızın açıklaması ile Sakaryaspor transfer yasağını kaldırdı büyükşehir belediye başkanı Ankara'ya hemen giderek yasağı kaldırıldı bizim Büyükşehir belediye başkanı BüyükErşen bey nerede acaba ne zaman harekete geçecek çok merak ediyoruz,

13 5 Cevap Yaz
adalet?

şu rezaletin bile övüldüğü ülkede az bile oluyor bize. batmış kulübü vatandaşın parasıyla birinin canı istedi diye kurtaracaklar öyle mi? sonra da ağlıyosunuz kriz var diye. istanbul kulüpleri zaten yedi bitirdi devleti. biraz da anadolu kulüpleri yesin bitirsin. zaten zengin olan kulüp başkanlarını ve futbolcuları biraz daha zengin edelim. büyükerşen'in derdi halil'in mesut'un murat diri'nin cebi değil vatandaşın cebi. allah ondan razı olsun.

1 14
--

Çok takım kurtarıldı sanki. Battık diyenler,trilyon borcu olanlar 10-15 milyon euro verip transfer yapabiliyor.

0 5
Mustafa 24 Ağustos 2019 12:02

başkan bu işi adam gibi yapacaksan yap, yoksa bırakta bu tarih yazmış takımın önünü kapatma

6 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi