Eskişehirspor'da müjde bekleyişi sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da müjde bekleyişi sürüyor
A
a

Transfer yasağını ortadan kaldırmak için büyük uğraş veren Eskişehirspor yönetimi tek kalan Trabzonspor dosyasında girişimlerini sürdürüyor. Es Es, Trabzon kulübünden gerekli olan imzayı beklemeye geçerken, bu imzanın gelmesi halinde ödeme yapılacağı öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor camiasının beklediği resmi açıklama dün de gelmedi. Sadece Trabzonspor dosyasında ufak pürüzleri halletmeye çalışan yönetimin gerekli açıklamayı bugün veya yarın yapacağı belirtildi. Trabzonspor dosyasını tamamen ortadan kaldırmaya çalışan Siyah Kırmızılı yönetim, Karadeniz kulübünden bazı evraklardan imza bekliyor.

TOPLU İMZA TÖRENİ OLABİLİR
Ayrıca Eskişehirspor yöneticileri dün geç saatlere kadar tesislerdeydi. Transfer yasağının kaldırıldığına dair resmi açıklamayı yapmaya hazırlanan Eskişehirspor yönetimi bir diğer yandan da yapacağı transferlerle de görüşmelerini yapıyor. Birçok futbolcuyla prensipte anlaşma sağlayan yönetimin, transfer yasağını resmi olarak kaldırdıktan sonra toplu imza töreni yapacağı belirtiliyor. Bugün iki yöneticinin İstanbul'a gideceği öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halis 1 Şubat 2023 11:39

Bile bile nekletiyorlar böyle düşmanlık olmaz imzayı geç vermek için ellerinden gekeni yapıyorlar vicdansızlar

2 7 Cevap Yaz
Esk26 1 Şubat 2023 11:38

Hamsiler yeter artık şu imzayı verin de bizde işimize bakalım

2 4 Cevap Yaz
Redkit 1 Şubat 2023 10:28

Bir hafta sonra transfer sezonu kapanıyor diğer takımlar transferi bitirip yola çıktılar hadi artık...

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi