Eskişehirspor'da milli arada da durmak yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da milli arada da durmak yok
A
a

Eskişehirspor’da ligin 5’inci haftasında deplasmanda oynanacak Denizlispor maçı hazırlıkları sürüyor. Milli ara nedeniyle bu hafta sonu maç oynamayacak olan Es Es, son iki gündür çift antrenman yapıyor.

Sütiş Eskişehir
Üç eksikle çalıştılar
Es Es’te Ligin 5’inci haftasında deplasmanda oynanacak Denizlispor maçıhazırlıkları dün çift antrenmanla sürdü. Tesislerde Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen sabah antrenmanı, 70 dakika sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan çalışma, core ve artırmalı koşular ile son buldu. Sakatlıkları bulunan Sezgin, Milinkoviç ve Kaan Gül antrenmanda yer almadı. Akşam saatlerinde gerçekleşen ikinci antrenmanla günlük çalışmalar son buldu.
 
Uyarılarda bulundu
Geçen akşam gerçekleştirilen antenman öncesi futbolcularıyla ayaküstü bir toplantı gerçekleştiren Çapa, “Karabükspor karşısında sezonun ilk galibiyetini aldık. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Ancak bu galibiyet üzerinizde bir rehavet oluşturmasın. Bizleri çok çok zorlu maçlar bekliyor. Size şimdi Ronaldo’da derler, Modric de… Ancak siz kendiniz olun. Yukarılardan uçmayın. Ama ayaklarınız yere bassın” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi