Eskişehirspor’da Milinkovic müjdesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da Milinkovic müjdesi!
A
a

Eskişehirspor’da ödemelerini alamadığı için kamplara katılmayan Marko Milinkovic Eskişehir'e geldi. Milinkovic bugün antrenmana çıkacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da alacakları ödenmediği gerekçesiyle Polonya ve Afyon kampına katılmayan Marko Milinkovic bugün antrenmanlara başlayacak. Sırp oyuncu dün akşam İstanbul'a geldi. Marko Milinkovic'i Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı karşıladı. İkili  gece Eskişehir'e geldi. Deneyimli futbolcu yoğun bir antrenman programına girerek eksik kapatacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Basri 9 Ağustos 2019 15:59

anlamadığım konu senin işin futbolculuk ve dünyanın parasını bu işten kazanıyorsun..transfer olsanda olmasanda paranı alsanda almasanda devamlı antrenmanlı olman ve en kötü ihtimalle bile kendi kendine çalışıp daima hazır olman gerekmiyormu birader?

1 6 Cevap Yaz
bilek26

geçen sezon 1 gün önce gelip oynamıştı marko profesyonel merak etmeyin sissoko gibi değil eminim sissoko şimdi 4-5 kilo almıştır. Ne hikmetse bizim taraftarda kalite futbolculara allerji var gelmiş geçmiş en iyi yabancı Kamara' ya da birçok haksızlık yapılmıştı.

1 3
bilek26 9 Ağustos 2019 14:54

Şükürler olsun artık düşme korkum kalmadı ilk 6 ya oynıyacağız inşallah

2 2 Cevap Yaz
Gerçekçi26

Dalga mı geçiyorsunuz bu kadroyla,gelen ve gelecek puan silme cezalarıyla mı?

3 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi